Man vispār patīk mūsdienu tendences - ja pasaki skaļi acīmredzamo, tad pēkšņi pārvērties par aprobežotu un pretīgu radījumu.Ooo jā, šis ir novērojams nemitīgi.
Man vispār patīk mūsdienu tendences - ja pasaki skaļi acīmredzamo, tad pēkšņi pārvērties par aprobežotu un pretīgu radījumu.
6.resnums jau nevar traucēt apkārtējiem - traucē gan, jo resns cilvēks agri vai vēlu ir slims cilvēks, kuram tiek kompensēta ārstēšana. Kāpēc man jāatbalsta līdzcilvēku kaitīgie ieradumi, kas rezultējas tēriņos visai sabiedrībai? - kas vainas šādam viedoklim? Manuprāt slimības, kuru cēlonis ir pašu cilvēku nerūpēšanās par sevi, būtu jāārstē tikai par viņu pašu naudu. Smēkētājiem - plaušu vēzi utt. Varbūt tas liktu padomāt par sevi...
Arī savos citētajos komentāros biji likusi uzsvaru uz liekais svars, resns, raksturs utt
1Es tā arī nesaprotu, par ko resnās ir apvainojušās?
2Nesaku, ka tādi ir visi apaļīgie, bet uzskatu, ka ļoti daudziem ir problēmas tieši ar raksturu
3Vispār ja tā padomā, tad nemīl viņas sevi. Ja viņas mīlētu sevi tik pat daudz, kā viņas mīl rīšanu, tad viņām nebūtu šādu ķermeņu.
4ja viņas būtu tik laimīgas savā ķermenī, tad neaizvainotu slaidās sievietes. Man, piemēram, vēl nav laimējies savā dzīvē satikt sievieti ar lieko svaru, kura spētu iztikt bez aizvainojošām piezīmēm attiecībā uz par sevi tievākām sievietēm. Manuprāt tas kaut ko par viņām liecina
5Un tiešām ,tievas meitenes ir diezgan jaukas un saprotošas,bet resnas ir riebīgas ,izsaka nejaukus komentārus ,ņirgājas un aizskar citus ,tikai tāpēc ,lai cilvēks jūtas slikti un viņas var uzaudzēt savu ego
6bieži vien cilvēki ar lieko svaru vairāk par 100 kg,diemžēl ož,jo krokas sasvīst un sāk smakot
7Aizejiet uz kuuti un paluukojieties uz 5 cuukaam pie siles.Intelektuaalajaa zinjaa ieguusiet tieshi tikpat daudz, cik no shii video.
8resnums jau nevar traucēt apkārtējiem - traucē gan, jo resns cilvēks agri vai vēlu ir slims cilvēks, kuram tiek kompensēta ārstēšana. Kāpēc man jāatbalsta līdzcilvēku kaitīgie ieradumi, kas rezultējas tēriņos visai sabiedrībai?
9Tuklie pat necenšas saprast, ka neveselīgā pārtika un fāstfūds izraisa atkarību, tā vietā bļauj, ka viņiem ir tiesības ēst to, ko grib un cik grib
10es varu saderēt, ka ja viņām būtu iespēja saglabāt nemainīgi normālu svaru neatkarīgi no apēstā daudzuma, tad viņu mutes kustētos nepārtraukti...
11Iespējams, esot apaļam (resnam) mainās arī uztvere, un gribasspēks, jo tas ir vienīgais kā es izskaidrotu tādu nolaidību pret sevi un savu veselību.
12Vispār, esmu lasījusi, ka liekais svars (nejaukt ar apaļīgumu) cilvēka organismā esot atkritumvielas un cilvēks ar lieko svaru nēsā līdzi savus izkārnījumus, tie nav kā meža dzīvnieka ziemas tauku kārtiņa, bet vnk mēsli spaiņi ko nēsā līdzi.
13Es savā mašīnā šitos bekonus vadātu tikai piekabē,nedod dievs grīda izkritīs
14ne jau bez iemesla radusies aptaukošanās, muļķes, ka nesāk rīkoties un pieņem to kā normu