Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Slimības

Reitings 417
Reģ: 30.03.2017
Es šodien visu dienu esmu asarās :'-(
Aizgāju pie LOR ārsta, joprojām ievilcies pasākums par migrēnu.
Lor pārbaudīja ar rentgenu, atklāja blakusdobumos kaut kādu veidojumu.
Nozīmēja sprandas asinsvadu pārbaudi, magnētisko rezonansi un pats galvenais tā veidojuma operāciju. Teica, ka ar zālēm tas nav ārstējams, jātaisa operācija ar vispārējo narkozi.
Prasīja vai nav redzes problemas, teicu jā brilles, tuvredzība vienai acij. Ārsts teica, jā, viena acs izskatās savādāka nekā otra :'-(
.
Manam tēvam ir aukslēju šķeltne, man arī. Līdz ar to visu bērnību esmu mocījusies ar šķībiem zobiem, breketēm, redzes problēmām, deguna blakusdobumu iekaisumiem.
es nespēju pilnvērtīgi vairāk dzīvot, jo problēmu ar veselību ir divreiz vairāk nekā tā prieka dzīvē :'-(
.
Es gribētu pajautāt savai neesošajai mātei kāpēc viņa vispār piedzemdēja tādu nelaimes čupiņu kā mani. Šobrīd gribētu būt labāk mirusi nekā mocīties :'-( ja nu vispār man vēzis ir :'-(
04.08.2017 11:58 |

Reitings 1828
Reģ: 05.03.2017
✰ ✰ ✰
Šobrīd gribētu būt labāk mirusi nekā mocīties

Kuš, kuš, kuš. Saprotu, ir bijis līdzīgs izmisums, bet jāsaņemas un jācīnās tālāk.
04.08.2017 12:09 |

Reitings 238
Reģ: 23.07.2017
Daudziem ir kāda slimība/iedzimtība ar kuru jāsadzīvo vsu dzīvi, vai tikai kādu posmu. Protams, saprotu, ka šobrīd, tu satraucies un raizējies par to, kas varētu būt, bet kamēr nezini konkrēti, nav jāizfantzē entie scenāriji. Izbaudi šodienu un gaidi savu pierakstu. Kad zināsi konkrētāk, kas un kā, būs iespēja risināt. Skaties no pozitīvās puses- tu, vismaz, esi atklājusi, kas ir tavas migrēnas cēlonis.
04.08.2017 12:33 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits