Man nepietika pacietības izlasīt visu kašķi vāveres ritenī, bet izteikšu savas domas nevis par tēmu, bet iespējamo scenāriju. Ja Duujaa nebūtu ierakstījusi šo: ''la chocolatina, oficiāli tiec pievienota nepārtraukto čīkstētāju pulkam.''
Un šo tekstu pasniegusi mazliet maigākā manierē: ''Pievienoju Selīnas sarakstā, viņai tāds bija. Esmu, gandrīz sev galu padarīju, bet daudz ko sapratu par sevi un vispār cilvēkiem. Nav ko cepties šeit par to un visu izlikt publiski, ar laiku saprot, ka ienākšana, izmešana, ka aij, cik man visu laiku slikti, kāda man atkal drausmīga diena, nospiež pašu vēl vairāk.''
Tad viss būtu brīnišķīgi un dienas tēma beigtos ar uz pusi mazāku skaitu lapām. :D
Nelielu procentu iemesla uzbrukumam tieši Duujai sastāda sliktā pieredze ar viņu, jo jau ierogot viņas lietotājvārdu, ieņem aizdomīgu pozīciju. Es kaut ko bieži murgoju, bet cenšos uz brīdi distancēties no sava viedokļa un spēju (protams, ne vienmēr) atzīt, ka man nav bijusi taisnība. Bet Duujaa iet līdz galam, lai arī cik neracionāli tas viss būtu. Otrkārt, mani uzvelk, ka cilvēki neprot rakstīt. It kā garumzīmes ir, pieturzimes arī, bet valodas izjūtas nav.