Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Par visu! 2.augusts

Autorizēts lietotājs10 gadiPatīkModerators
Reitings 10575
Reģ: 29.01.2009
Labrīt!
Šorīt kavējos atmiņās par vakarnakts baisajām debesu skaņām. Ja es pamostos no skaņas, tad tas ir tiešām kaut kas.. Pēc izdzirdētā trokšņa bija sajūta, ka māja nogruva vai kāds meteorīts kur ietriecās. Izmisusi skatījos logā un tad sapratu - ai, negaiss tik.
02.08.2017 08:06 |

Reitings 760
Reģ: 26.07.2017
Man nepietika pacietības izlasīt visu kašķi vāveres ritenī, bet izteikšu savas domas nevis par tēmu, bet iespējamo scenāriju. Ja Duujaa nebūtu ierakstījusi šo: ''la chocolatina, oficiāli tiec pievienota nepārtraukto čīkstētāju pulkam.''
Un šo tekstu pasniegusi mazliet maigākā manierē: ''Pievienoju Selīnas sarakstā, viņai tāds bija. Esmu, gandrīz sev galu padarīju, bet daudz ko sapratu par sevi un vispār cilvēkiem. Nav ko cepties šeit par to un visu izlikt publiski, ar laiku saprot, ka ienākšana, izmešana, ka aij, cik man visu laiku slikti, kāda man atkal drausmīga diena, nospiež pašu vēl vairāk.''
Tad viss būtu brīnišķīgi un dienas tēma beigtos ar uz pusi mazāku skaitu lapām. :D
Nelielu procentu iemesla uzbrukumam tieši Duujai sastāda sliktā pieredze ar viņu, jo jau ierogot viņas lietotājvārdu, ieņem aizdomīgu pozīciju. Es kaut ko bieži murgoju, bet cenšos uz brīdi distancēties no sava viedokļa un spēju (protams, ne vienmēr) atzīt, ka man nav bijusi taisnība. Bet Duujaa iet līdz galam, lai arī cik neracionāli tas viss būtu. Otrkārt, mani uzvelk, ka cilvēki neprot rakstīt. It kā garumzīmes ir, pieturzimes arī, bet valodas izjūtas nav.
03.08.2017 02:57 |

Reitings 8847
Reģ: 12.04.2017
Breivik, pilnīgi lieki, es neko sliktu ar to neteicu, kaut gan esi viena no tām, kas arī, kā iespēja, piespraudīs savu batonu klāt. Un izrietošais no šī, kas? Visi citi zelts, viss mana vaina, ne procenta kā cita, kā jau izvairījās no atbildes viena iepriekš, esmu stulba kā zābaks, ok, paldies, zināšu un ''noteikti'' ņemšu vērā smalkos ''uzbraucienus''. Tās bija manas domas par risinājumu, pieredze, kuru es pateicu un viss, to, ka citas, pat ne tā, kurai tas bija adresēts, saprata saasināti, jo saista mani tikai ar negatīvo, tās ir viņu problēmas.
03.08.2017 12:42 |

Reitings 760
Reģ: 26.07.2017
Jā, man patīk ''spraust batonus'', vemt katrā diskusijā un uzbāzties ar saviem spriedelējumiem. To es zinu, bet protu arī atzīt, ka man nav bijusi taisnība. :D Tev vēl līdz tam jāaug un jāmācās noformulēt doma tā, lai pus cosmo nesapratu to kā uzbraucienu, bet patiesībā neko sliktu par Tevi nedomāju, jo Tevi nepazīstu. Dažkārt piekrītu Tavam viedoklim un dažkārt nē. Tas, ka mums ir bijusi saķeršanās, nenozīmē, ka automātiski Tevi ierindoju ''stulba kā zābaks'' stabiņā. Meitene, kurai veltīji pirmo komentāru, pat neiesaistījās kašķī.
03.08.2017 13:46 |

Reitings 8847
Reģ: 12.04.2017
Esmu jau daudzreiz atzinusi vai paskaidrojusi, kad esmu pārpratusi kaut ko vai kā, bet pieņemu, ka manas skarbās mēles un citādā viedokļa dēļ mēdz pieņemt to ļaunāko pat nepadomājot, jo ''labajās'' diskusijās konkrētie cilvēki neiesaistās un neredz neko citu bez tā, kas mēdz iznākt vai arī tas vienkārši pievelk konkrēto masu. Visādi gadās. Tavi komentāri parasti man šķiet no sērijas, jo kardinālāk, skarbāk, jo labāk, un Tev ir liela vēlme ielīst visur un pateikt smalkā tonī no malas/augšas, kuram tad nu te bija tās galvenās tiesības vai ko, kaut gan citreiz pa tēmu, bet ne jau vienmēr, kā jau mums visiem.
03.08.2017 15:48 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)