Labrīt! Šorīt kavējos atmiņās par vakarnakts baisajām debesu skaņām. Ja es pamostos no skaņas, tad tas ir tiešām kaut kas.. Pēc izdzirdētā trokšņa bija sajūta, ka māja nogruva vai kāds meteorīts kur ietriecās. Izmisusi skatījos logā un tad sapratu - ai, negaiss tik.
Applie_pie, apsveicu! ;-)Paprāva summa gan tika ieguldīta... Tās cenas LV ir trakas... Šoko, izturību! Čīksti, kamēr paliks vieglāk! Vari arī privāti pačīkstēt.;-)
Oho, šodien nu gan gara beztēma :-O :-D Applie_pie, apsveicu Tevi! :-P Es arī kā šodien atceros to dienu, kad nokārtoju eksāmenu. Ak, cik forša tā sajūta bija (l) Šoko, nebēdā! Tagad Tev sāksies jauns un vēl labāks dzīves posms! :)
Draugs atveda tik garšīgu pavlovu. (l) Puncīts priecīgs. Un tagad pa virsu vēl asie riekstiņi. Kaut kāda nenormālīga apetīte pēdējā laikā, drīzāk tā pat nav apetīte, vienkārši hobijs haha :-D:-P
Nu savācās, bet es arī daudz izbraucu, varēja jau tikt arī daudz lētāk cauri, bet nenožēloju nevienu eiro!!! Esmu priecīga kā nekad. Paldies, meitenes!! Man liekas, ilgi vēl būšu ekstāzē. :D
Un tam arī vēlētos krāt naudiņu, nav tā, ka man šodien vai rīt vajag mašīnu, mums ir auto, lai pārvietotos, gan jau arī draugs man dos braukt, bet nu kaut kad gribas savu, tāpēc pacietīgi krāšu.
Bezjēdzīgs jums kašķis... :-D Gribējās šovakar aizbraukt uz chocolate&pepper , bet draudziņi bija jau paēduši. Meh Apsveicu apple pie ar tiesībām! Atceros, kad es dabūju tiesības...pilnīga laime bija! (l)
Apple pie- uz kuru karbu Jettai skaties?? Es vnk pati mekleju nesen, pagaidam iepauzēju jo tā ar neatradu, un tad man entie meistari aizliedZa automātu kuru gribu, jo TdI kārba esot kosmoss uzturēšanā un bieži lido... :( un tiešām - 3 paziņām ir Jetta ar TDI kārbu un 2 no tiem tikko atstāja 1.5 K remontā.. Bet tā es jau ari bju riktīgi pārliecināta ka gribu to Jettu.. :/