Es uzskatu ,ka manā ģimenē ir nevesalīgas attiecības ,es pat nezinu kā īsti mainīt to visu . Sen jau vairs neesmu mazais bērns , dzīvoju vairākus gadus atsevišķi kopā ar draugu ,bet man tāda sajūta ,ka mamma vēl nav spējusi pārraut to"nabassaiti" starp mums. Savu vīru,manu patēvu, var redzēt ,ka novērtē ļoti zemu . Sākuši pat gulēt atsevišķās istabas . Visos strīdos ar patēvu aizstāv mani ,un saka ,ka ies prom no viņa,ja man ar viņu ir sliktas attiecības . Nav jau viņas sliktas ,vienkārši dažreiz sakašķejamies,bet mamma ļoti ņem pie sirds un viņai patīk mani aizstāvēt . Viņa man ir teikusi ,ja ar mani kaut kas notiktu ,viņa taisītu pašnāvību ,jo es esmu vienīgā dzīves jēga viņai . Man tas uzliek lielu slogu ,topošas un esošās māmiņas ,ludzu nesakiet tā saviem bērniem . Man ir grūti dzīvot ar tādu domu,ka es viņai esmu viss un nekas viņai vairāk šajā dzīve neinteresē. Es viņai esmu centusies iestatit ,ka jāmīl sevi ,savs virs ,ka es esmu pieaugusi , man ir sava dzīve ,Tev jādomā par sevi , bet viņa to nesaprot. Varbūt kādai ir kaut kas līdzīgs ,vai vismaz kādi ieteikumi ?