Sveikas, meitenes! Jautājums tāds - mēnesis jau iet uz beigām, bet man vēl aizvien nav bijušas mēnešraizes. Esmu mēginājusi grūtciecības testu, bet tas bija negatīvs. Esmu loti apjukusi. Pie daktera vēl neesmu bijusi, gaidīšu līdz mēneša beigām un tad iešu. :-|:-|
Nu, kad attiecīgajā mēnesī nav, tad sāk raizēties.. tad tā arī jaunvārds būs tapis :D Viss atkarīgs, cik ilgi kavējas. Tikpat labi var ietekmēt stress, dzīvesveids utml. Bet vislabāk varēs atbildēt ginekologs!
DevaVey šis labs jautājums, jo noteikti būs interesantas atbildes. :-D Es parasti teicu, ka tie ir ikmēneša ciemiņi. Bet man draugs izceļas ar idejām, kā to nosaukt - Sarkanais bruņnesis, angry vagina, sarkano karogu dienas utt :-D
Praktizēju saukt mēnešreizes par mēnešreizēm (kaut arī drauga klātbūtnē dažkārt neērti, bet es tieku tam pāri :-D ). Savukārt posta autorei - cik Tev gadu? Vajadzētu tā kā savu ciklu zināt un arī visu to, ko meitenes Tev te saka. Kā piemēram to, ka viņš var lēkāt, atkarībā no diētas/stresa uc lietām. Un dīvaini skan tas "mēnesis jau iet uz beigām" - tu tā kā viņas pēc kalendārā mēneša rēķini? :-D