Garšo pats parastākais laša sashimi no Japāņu virtuves, viņu Katsu karijs (neesmu gan pārliecināta vai tas tiešām ir japāņu) un vēlos iepazīt vairāk viņu siltos ēdienus. Suši garšo, bet ar vienkāršu svaigu zivi, varbūt vēl avokado.
Ķīniešu virtuve laikam man pagaidām visvairāk patīk. Gadījās ciemoties pie ķīņiešu studentiem (neatceros doemžēl novadu) un viņu stir fry ar rīsiem un nūdelēm bija fantastiski. Vienreiz viena meitene pagatavoja viņu hot pot, kas principā ir vienkāršu sastāvdaļu vārīšana/sautēšana uz galda, bet kaut kas dikti patika tajā procesā. Pašai man nesanāk viņu ēdienu gatavošana, lai gan esmu vairākas reizes mēģinājusi. Vienīgais, kas laikam jāpiemin, man garšo ķīniešu ēdieni, kuri ir balstīti uz +/- eiropeisku produktu sastāvdaļu gaumi (piem, neinteresē vistu nagi vai kas tmldz.).
Pati gatavoju savas karija variācijas (negribu gan aizvainot Indiešu virtuvi) un restorānā/take away, atceros, ka ļoti garšoja, Pasanda cālis.
Bubble tēju esmu dzērusi vienreiz un bija feini.
Vēlos pamēģināt Taizemiešu ēdienus.