Sveikas,
Ai, meitenes...esmu galiigi apjukusi.
Pirms 2 mēnešiem biju pie ginekoloģes, kur konstatēja, ka man ir 2 vidējas miomas( agrāk bija mazas, bet tagad izaugušas). Tās miomas es pilnīgi nejūtu ikdienā, arī asiņošana pie mr. nav stipra, netraucē man.
Ginekoloģe sāka runāt, ka iespējams būšot jātaisa oprācija, ja vēl palielināsies. Teica, arī, ka vislabākais variants būtu palikt stāvoklī, jo vēlāk tas varētu būt problemātiski ar tik liela izmēra miomām.
Sēdēju kabinetā un biju diezgan šokēta, ka viss ir tik slikti...Bērnu īsti nevēlos, ar draugu abi esam runājuši par to un sapratuši, ka tā galīgi nav mūsu dzīves prioritāte. Operāciju arī negribās, itīpaši tāpēc, ka nekas netraucē. Visu laiku izsargājamies. Daktere izrakstīja jaunas zāles,bet acīmredzot jaunās kontracepcijas tabletes kaut kādā momentā nav nostrādājušas. Man mēnešreizes kavējas jau 3 dienas, lai gan parasti ir precīzas. Uztaisīju šorīt testu un redzu ļoti blāvu otro svītriņu..Draugam vēl neesmu neko teikusi.
Tagad nesaprotu pati savas sajūtas. Ir tik ļoti bail izdarīt nepareizu izvēli..Es emocionāli galīgi nejūtos gatava kļūt par mammu, lai gan man jau ir ap 30. Fiziski arī man ir problēmas ar mugurkaulu...vai spēšu iznēsāt bērnu? Šķiet jūku prātā no visām domām, kas riņķo tagad manā prātā..
Laikam vēlos dzirdēt pieredzi no meitenēm, kas arī neplānoti palika stāvoklī un par izvēli kādu izdarījāt.