Sveicieni dzimšanas dienā! :)
Kā es saprotu šīs tavas izjūtas. Liekas, ka līdz šim vecumam jau daudz maz jābūt sakārtotam pamatam dzīvē. Bet nekā no tā nav, un sākas panika.
Man šajā vecumā viss sāka brukt. Ap 25 gadiem likās, ka nu viss beidozt ir sasniegts un sakārtots - bija attiecības, dzīvoklis, izglītība, karjera. Likās, nu super, esmu iekārtojusies.
Bet 28 gados tas viss pilnībā sabruka. Attiecības izjuka. Zaudēju mājas. Sapratu, ka darbs man riebjas un vispār tā visa joma, ko izstudēju, nav tā, ko es gribu darīt. Biju pilnīgi sagrauta, iežmiegtu asti kājstarpē atgriezos vecāku mājās bez nekā.
Tā ir briesmīga sajūta, ka taviem vienaudžiem viss ir, vīri, sievas, bērni, mājas, nauda, karjera, bet tev nekā nav. Liekas wtf ko tu vispār esi līdz šim darījusi? Pa kuru laiku visi visu paspēja, bet tu neko?
Bet nu laiks ir pagājis vairāki gadi. Un tikai pēc 30 gadiem es satiku vīrieti un mēs apprecējāmies. Nopirkām savas mājas. Sāku nodarboties ar biznesu, kas man patīk. Un pamazām dzīve sakārtojas.
Ko es ar to gribēju teikt, ka dzīve ir viļveidīga. Vienu brīdi tev varbūt viss, bet otru brīdi nekā. Tas, ka līdz kaut kādai vecuma robežai nav sasniegts iecerētais, nenozīmē, ka tas nenotiks vēlāk. Bet arī tam nevajag pieķerties, jo vēl pēc laika arī tas var izzust un var nākties sākt cīnīties no jauna.
Veiksmi ;)