Kā es Tevi saprotu tik līdzīga situācija, bet manā gadījumā tas bija tēvs.
Kad man bija 15. mamma pameta tēvu, jo bija nesaskaņas un tēvs bija pēc dabas egoists un gribēja spriest citu vietā, tādēļ māte vienā dienā sakravājās un vienkārši teica, ka mēs braucam prom ( t. es un viņa ), tajā brīdī es biju starā, jo gribēju mainīt vidi un sākt visu no sākuma, domādama - tak salīgs, bet mēnešiem ejot sapratu, cik tēvs ir depresīvs nolēmu, ka vienkārši padzīvošu ar viņu, tad man bija tie " pusaudža niķa gadi " un es visu vēlu uz mātes, jo tētis bija mans mīlulis. Bet mamma sagājās ar citu vīrieti, un es aizgāju pie tēva pasakot mātei, lai kāpj pati uz saviem grābekļiem un izcieš pati ko pelnijusi.
Ievācoties dzīvot ar tēvu viņš lika man darīt VISU. Nākot no skolas mājās es vienkārši stiepu mēli pa grīdu vairs nespēdama, bet tad kad pateicu, ka atgriezīšos pie mātes tēvs teica, ka nē viņš nespēj bez manis, viņš ar mani manipulēja, izrīkoja, un izkalpināja pēc sirds patikas. Tad man palika 17. un kā dzimšanas dienas dāvanu man uzdāvināja lidojumu uz Spāniju ar tēva bieznesa partneriem. Tēvs ieskatījās bieznesa partnera dēlā un nolēma, ka mums jāprecas. Es jau mīlēju citu puisi, bet ar to es beidzu šo ķēdi, vienkārši aizgāju dzīvot pie mammas.
Šobrīd man ir 22. un apsveicu tēvu svētkos tikai, jo pati jau esmu Rīdziniece :D un nav vēlmes satikties ar tādu tēvu.
Vienkārši pārrauj šo ķēdi, nav vērts kontaktēties ar tādu cilvēku. :)