Ladussirds, atkarīgs no māsiņas un ārstiem. Man ar otro bija tā, puika bija dūšīgs... Māsiņas tik nāca palātā un burtiski vaimanāja kā svars krīt, ka nu tik jābaro, daudz, daudz jābaro, vai kā svars krīt u.tml. Man stress, puika atsakās ņemt krūti, krūtis tukšas un mīkstas, es viņu tik ņurcu un spiežu, šis histēriski baudo, kož, neņem krūti ne pa kam... Mani tik turpina presingot - atnes pumpi, liek pumpēt, piena gandrīz nav (kā jau mēs visas zinām - pirmajās dienās tā ir ļoti maz). Māsiņas sašutušas - svars tak krīt un man nav piena?!?... Vai, vai, vai! Beigās atnesa maisījumu ar pudelīti un pierunāja mani to iedot... Nu i viss - par krūtsbarošanu varēju aizmirst.
A vēlāk, kad gājām uz pārbaudēm pie ģimenes ārsta, tas izpētot pierakstus tik noteikca, ka bija zuduši tikai 5% no svara, kas ir maz un nekāds risks tas nebija. Normāls svara zudums. Varēju mierīgi čillot un ļaut bērnam gulēt, gaidīt savu pienu un neuztraukties par svaru.
Pat ar visu to, ka man tas bija jau otrais bērns - pēdz dzemdībām man tāpat viss bija kā miglā un loģiski domāt bija grūti. Tāpēc arī pakļāvos panikai un stresam. Tagad tik saprotu, ka to nevajadzēja darīt un ir dusma uz med. personālu par viņu nekompetenci.