Sveikas!
Karoč, baigais vāks! Noteikti nerakstītu šeit par tik delikātu problēmu, ja nevēlētos dzirdēt Jūsu viedokli. Un rakstīšu šeit tieši un saprotami, laikam jau mana kautrēšanās robeža ir kaut kur aizbēgusi. (s)
Mani jau mēnesi moka šajā forumā bieži diskutētā piena sēne. Tā ir viena briesmīga padarīšana. Domāju, ka pēc MR tas beigsies, bet nē, hops tā ir atpakaļ. Pēc MR trīs dienas vispār bija interesanti, man niezēja un radīja diskomfortu tikai dupša gals (varbūt man tā tikai likās pēc sajūtām un patiesībā niezēja neizārstētā piena sēne TUR), bet jau aptuveni pēc nedēļas bija klāt šī te lieta.
Esmu atteikusies no seksa jau 2 nedēļas, jo tur apakšā vienkārši viss ir sarkans un sāpošs. Paaaaldies Dievam, mans draugs ir saprotošs un tagad ir aizbraucis uz kādu laiku projām (varu ārstēties). Bet mani uztrauc tieši tas fakts, ka tur viss tik ilgi ir sarkans un ejot liekas, ka tur lejā būtu kaut kāds smilšpapīrs. Pie ārsta biju, nepalīdz ne smēre, ne svecītes. Izlietoju svecītes, izdalījumi mazinājās, bet nieze palika un tagad biedē tā sūrstošā, niezošā sajūta dupša rajonā, bet vēdera izeja ir normāla.
Mans jautājums Jums - vai tas ir normāli, ja tur tik ilgi viss sāp un ir sarkans? Ir sarkans gan pie ieejas, gan lūpu iekšpusē. Es nezinu ko darīt, jo kā jau minēju, divas nedēļas nekas nav bijis un nav nekādu uzlabojumu. Baigi negribas triekt to naudu pie ārstiem, bet ko citu darīt? Cik ilgi Jūs esat ārstējušās ar šo problēmu un vai Jums arī tā lieta ir bijusi sāpoša, sūrtoša un sarkana? :-/
Paldies!:-|