Sveikas!
Dažas domās, ka pārdzīvoju par sīkumiem, bet man šī ir sāpīga tēma. Mati. 3 mēnešus atpakaļ biju frizētavā, kurā man pamatīgi sabojāja matus un vēl paņēma no manis brangu summiņu. Frizētava nav liela un populāra. Protams, atstāju viņiem facebook lapā atsauksmi ar 1 zvaigzni, kas stipri ietekmēja viņu vidējo vērtējumu, jo tur bija diezgan maz atsauksmju, kā arī jāpievērš uzmanība, ka nebiju vienīgā ar tik sliktu vērtējumu, kas ir zīme, ka tur tiek sniegti nekvalitatīvi pakalpojumi. Tā kā pierakstījos pie viņiem caur tookbook.lv, tad atstāju sliktu atsauksmi arī tur. Nesen man zvanīja no frizētavas un jautāja, kas neapmierināja un kāpēc tik slikta atsauksme. Tātad, tas viņu reputāciju pabojāja.
Tagad ieeju viņu facebook lapā un skatos - mana atsauksme izdzēsta un pēkšņi dienā parādās pa vairākām, vismaz 5 labām 5 zvaigžņu atsauksmēm, kas saliktas līdzīgā laikā. Tas nozīmē, ka tas salons mākslīgi sev "kačā reitingu". Pateikt, ka esmu dusmīga ir kā nepateikt neko. Cilvēkiem matus bojā un vēl sev saliek labas atsauksmes. Jūtos bezspēcīga.
Nezinu, ko gribēju ar šo tekstu panākt, varbūt sirdi izkratīt (t)
Varbūt jums ir gadījusies slikta pieredze ar kādiem skaistumkopšanas pakalpojumiem? Ko tādā situācijā darīt? Tagad domāju - kas būtu noticis, ja toreiz nebūtu samaksājusi un būtu vienkārši aizgājusi? Laiciņš pagājis, bet skats spogulī joprojām neapmierina, mati nav zobi, taču tāpat aug lēnām..