Man reiz bija viens tāds draugs. Draugs kā tāds labs, bet redzēju, ka viņš gluži vienkārši neklausās tajā, ko viņam saku, tā teikt, neizrādīja interesi, izvilka smēķi un uzpīpēja, skatoties debesīs un spēlējoties ar cigaretes dūmiem, pat nepajautājot, vai neiebilstu. Vienīgais par ko ar viņu varēja runāt, bija mašīnas - par tām varēja diskutēt stundām ilgi, katru dienu klausīties vienu un to pašu. Uzturot sarunu, protams, jautāju viņam dažādus jautājumu, proti, izklausījos pēc muļķes, kas galīgi neko nesaprot no mašīnām, bet ne reizi viņš nepajautāja, kāda tad būtu mana mīļākā mašīnas marka vai ko tamlīdzīgu.
Īsziņās tas pats - nekad neizrādīja interesi uzturēt sarunu, tāpēc ātri tā beidzās ar "sk" no viņa puses.
Vēlāk, kad viņš aicināja satikties, arī neizrādīju nekādu interesi, līdz ar to, arī viņam es saku kļūt garlaicīga - kā tad tā būs, ka nepajautāšu kungam, kā viņam iet.
Kaut kad, kad viņš sāka burkšķēt par to, ka viss izrunāts un tēmas beigušās, pateicu, ka mums nav kopīgu interešu, tāpēc arī nav par ko runāt. Kopš tās reizes nav pat atrakstījis, laikam apvainojies. :-D
Jāatzīst, ka tāds man gadījies tikai viens eksemplārs, lai gan ļoti simpātisks puisis.