Ļoti sausa āda

10 gadi
Reitings 361
Reģ: 31.03.2009
Meitenes, ļoti vajag Jūsu padomu. Man ir ļoti sausa āda, tāda ir bijusi vienmēr, ģenētiski. Kad uzklāju tomālo krēmu, tas klājas gabaliem, īpaši redzamas tās vietas, kur āda "lobās"?
Par savām ikdienas procedūrām - principā dekoratīivo kosmētiku lietoju diezgan reti (2 - 3 reizes nedēļā), mitrinu ar biodermas micelāroi ūdeni, mēdzu uzziest bioderma krēmu (katru otro dienu).
Saprotu, ka ir jādara kaut kas vairāk, lai āda būtu spīdīga un nebūtu sausa. Varbūt ir nepieciešams kaut kā tikt vaļā no vecām ādas šūnām? Ļoti lūdzu padomus. Pieminēšu, ka man ir alerģiskais ādas tips, līdz ar to izmantoju bio/eko kosmētiku, savādāk parādās alerģija. Kosmetologa pakalpojumus pagaidām neapsveru. HELP:-/
27.06.2017 13:17 |

10 gadi
Reitings 4681
Reģ: 29.01.2009
Mazais Zaķis, priecājos dzirdēt, ka patika! Turēšu īkšķus, lai arī Tev šis kompekts palīdz :-) Pēc laiciņa padalies ar rezultātiem, vai situācija ir uzlabojusies!
Tā maska vispār ir Dieva dāvana :-D
Mixa manai sejai nederēja, kņudināja.

+ Man tas pats bija ar Mixu
28.06.2017 08:56 |

Reitings 1270
Reģ: 23.05.2014
Mixa manai sejai nederēja, kņudināja.

Tiešām?! :-O Man ir psoriāze ir abi līdzekļi ir vienīgie, kuri man nav radījuši nekādu sausumu, kņudināšanu vai pumpas. :-D
DevaVey, bet zarnas ir pārbaudītas? Man pumpas vairāk parādās, kad ir problēmas ar zarnām, respektīvi, ēdu to, ko īsti nevajadzētu. OK, man arī nepalīdz. Pamēģini varbūt samazināt kartupeļu daudzumu uzturā. Kad tos praktiski neēdu, mana āda bija daudz tīrākā. Tie ir nakteņu dzimtas dārzeņi un pie dažādām slimībām tos ir ieteicams vispār izslēgt no uztura. Esmu ievērojusi, ka no cūkgaļas pumpas arī metas vairāk.
28.06.2017 10:11 |

Reitings 441
Reģ: 11.05.2017
Kristīne, Tu mani sarūgtināji. :-D Man garšo kartupeļi. :-D
28.06.2017 10:14 |

10 gadi
Reitings 2746
Reģ: 03.02.2015
Man mixa vispār neko nemitrināja, bija nepatīkam sajūta. Atceros vēl lietoju siberica krēmu( kuru te cosmo slavēja) un sajūta, ka seja būtu kā nedaudz ar sķidrajām ziepēm iesmērēta. Gribējās mazgāt nost.
Būs tā maska jāpamēğina. (l)
28.06.2017 12:07 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits