Esmu vienmēr naivi ticējusi tai 1 mīlestībai, bet dzīve ir parādījusi, ka varbūt tomēr ir savādāk. Pati esmu šobrīd jau kādu laiku precējusies un esmu laimīga, mīlu vīru un viņš mīl mani. Mums gan ir bijušas nesaskaņas, varētu teikt, dēļ skatījuma uz dažām lietām saistībā ar attiecībām... Strīdi, kas ir atstājuši rūgtumu, ko gan es, gan viņš atcerēsimie laikam uz mūžiem, bet vienalga ar šo cilvēku es zinu, ka esmu laimīga, un man nevienu citu nevajag.
Taču man atmiņā (jā, rakstu atmiņā nevis sirdī) arī ir palicis viens cits cilvēks, mums gan toreiz bija 16/18 gadi, un es iemīlējos viņā ārprātīgi. Bet nekas labs tur nesanāca, mēs tajā vecumā jau pēc gada sākām dzīvot kopā, mani vecāki palīdzēja ar īri, ai, bet ne pa to stāsts...mēs ielecām nopietnās attiecības nemaz neapjaušot, kas tas ir, un vai esam pārliecināti par to, ko vēlamies ar to sasniegt. Ātri vien mums sākās nesaskaņas, kas beidzās ar ātru pašķiršanos. :-(
Kādēļ es šo visu stāstu? Tādēļ, ka par šo cilvēku vēljoprojām domāju ik pa laikam. Es neteiktu tagad, ka mīlu viņu. Esmu laimīga ar savu vīru, un man neko citu nevajag! Bet! Nespēju to otru aizmirst, patiesībā, es brīžiem par viņu domāju, bet es viņu ienīstu, tiešām ienīstu, brīžiem domāju, kā būtu, ja būtu... Šis pirmais cilvēks man ir palicis atmiņā, iespējams, arī dēļ tā, ka tās bija pirmās nopietnās attiecības/mīlestība, bet šī mīlestība ir zudusi. Taču atmiņā viņš ir palicis, kaut arī manas pardomas par viņu ir diagonāli pretējas, es zinu, ka tā nav labi, bet brīžiem es viņam gribu vēlēt visu to ļaunāko, brīžiem atkal vienk. domāju, kā būtu, ja būtu... :-(
Mans rezumē ir, ka nav tomēr tikai 1 mīlestība tā īstā, jo pagāja laiks un atradu savu vīrieti - savu vīru, ar kuru jūtos labi tagad, kaut arī mums ir bijuši smagi strīdi.
Kā arī, kā citas meitenes te minēja, varbūt kāds cilvēks paliek atmiņā, jo nav izbaudīta, piemēram, ikdienas dzīve ar viņu, vai iepazīts vairāk, respektīvi, ir palikušas tikai pozitīvas atmiņas, iedomāts ideāls, kāds patiesībā viņš nemaz nebūtu, ja izveidotos ilgstošas attiecības un iepazītu šo cilvēlu tuvāk. Attiecīgi mans gadījums ir pretējs, ka man šis viens cits cilvēks ir palicis atmiņā ar dalītām jūtām.