no savas puses varu ieteikt vienkāršu, bet fantastisku vistas šašlika recepti -
atkauloti vistas šķiņķīši, uz pusi mazāk sīpolu sīpolu (uz kg gaļas apmēram 0.5kg sīpolu), pāris citroni, kefīrs, sāls un pipari. sīpolus sagriež ripās (es parasti arī kādu sarīvēju, tad labāk un ātrāk ievelkas), no citroniem izspiež sulu, sāls un pipari pēc garšas, visam klāt pielej kefīru (tā, lai gaļa ir nosegta) un atstāj ievilkties uz nakti. Vienmēr sanāk ļoti gardi un sulīgi.
kā arī otrā rīta sangria vienmēr pēc svētkiem aiziet uz urrā:
sarkanvīns (pēc pašu izvēles, bet esmu sapratusi, ka kokteiļos var izlīdzēties arī ar kaut ko ne pārāk dārgu un garšo tāpat lieliski), mazliet apelsīnu sulas, dažādi citrusaugļi, sagriezti ripās - apelsīni, citrons, laims, klāt visam sprite :-) galvenais ir ļaut augļiem ievilkties ar sarkanvīnu pāris h, sprite var pieliet īsi pirms pasniegšanas, lai neatšālējas