Piekrāpa

Reitings 190
Reģ: 27.07.2011
Meitenes, nezinu, ko darīt..
Mums ar draugu bija 8 gadus attiecības.. Kā jau visiem - gāja pa kalniem un pa lejām. Pēc 3 gadiem viņam bija aizraušanās ar vienu darba kolēģi, bet nekas vairāk par sarakstīšanos un pāris kolektīva ballītēm nebija. Piedevu un dzīvojām tālāk. Tagad nejauši datorā ieraudzīju, ka viņš rezervējis nummuriņu 2 personām viesu mājā. Pajautāju - atzinās, ka esot bijusi doma par vienas nakts sakaru, bet nekas neesot sanācis - nakšņojis viens (bet skaidri saprotams, ka nesanāca ne jau viņa nevēlēšanās dēļ).
Es tagad esmu izvākusies, bet viņš visu laiku lūdzās, lai piedodu un nāku atpakaļ, tā esot stulba iegriba bijusi, nekas neesot bijis. Pārāk maza uzmanība no manas puses, un to noliegt nevaru, jo mēģinu apvienot skulu ar darbu un brīvā laika tikpat kā nav. Un pēdējā gadā mūsu attiecības ir bijušas tiešām lieliskas - ir daudz skaisti mirkļi, absolūta paļaušanās, ceļojumi, mums patīk vienas un tās pašas lietas, domājam līdzīgi, esam pa šiem gadiem izveidojuši tikpat kā ideālas attiecības.. Tikai šis.. Es esmu galīgi apjukusi, nezinu kā rīkoties tālāk. Un es neticu, ka es spētu turpmāk uzticēties..
19.06.2017 16:22 |

Reitings 8847
Reģ: 12.04.2017
Selīna, varbūt informāciju pielāgo konkrētajai diskusijai. Jāņu jociņš. :D
24.06.2017 12:44 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Selina, nee, tas nebija ilglaicigais draugs. Tas bija tads pagaidvariants ar kuru tikos kad tikko atgriezos Lv pec skirsanaa un kamer ar tagadejo vel nebija viss nopietni. Neko neizgudroju.
24.06.2017 13:36 |

Reitings 7682
Erzeli, tu nevari vinu absoluti visur nobloket? Tas butu sakums
24.06.2017 13:38 |

Reitings 7682
Lai man te nemet akmenus, paskaidrosu sikak, savadak man sito atgadinas visur kur komenteju:D
Izskiros ar ex, pirms tam 4 men catoju ar tagadejo,bet tikai kaa draugi. Atgriezos Lv un vienaa ballite iepazinos ar interesantu virieti. Bet taja pasa laika ar tagadejo jau tikamies un kautko bidijam. Tacutaja pasa laika vel tikkos ar ar to virieti un atklaju, ka vins loti biezi dzer un pipo zaali priekaa pakalaa. Visu partraucu. Visu to laiki ar tagadejo tikamies. Tad vienu bridi, kaa mulke atkal saku tikties ar to virieti jo man ar vinu bija interesanti kaa ar cilveku. Un skita, ka varbut es parpspileju. Un joprojam tikos ari ar tagadejo. Tacu vienaa bridi sapratu, ka ar to nekas nekad nebus un sapratu, ka saku iemileties tagadeja draugaa. Ar to visus kontaktus parravu, ar tagadejo sakam dzivot kopaa. Un kopaa ka paris jau skaitamies vairak kaa gadu. Kaut jaa, es vienu bridi tikos ari ar to citu. Vainiga nejjutos. Man jutas rodas leni, ja rodas. Un tad jarodas, tad taa lidz kaulam.
Var gadities, ka kautkur esmu kadu faktu sagrozijusi jo tagadejais ieraudzija manis vala atstato cosmo lapu ar manu lietotajvardu. Petijusi nebiju, bet sadomajos ja nu lasa kautko.
24.06.2017 13:47 |

Reitings 2244
Reģ: 31.05.2017
Virpār internetā par personīgo dzīvi smalkās detaļās izplūst, virtuālā saziņā, plaši un brīvi pieejamā, publiskā vidē nav tas pats, kas nepubliski aprunāties. Pazūd tiesības uz savu brīvi neizpaužamo informāciju. Ne pa velti labāk runāt zem 4 acīm ar tuviem, uzticamiem vai pazīstamiem, :-) pretējā gadījumā daudz gudru negāciju un ieteikumu.
24.06.2017 14:21 |

Reitings 3267
Reģ: 20.05.2016
Toties lielāka iespēja saņemt objektīvu un sakarīgu viedokli no cilvēkiem kuri kautkam ir savā dzīvē gājuši cauri un spējuši izdarīt pareizos secinājumus. Tik vien kā jāspēj atsijāt graudi no pelavām! :)
24.06.2017 14:28 |

Reitings 8847
KB-9, daļēji piekrītu. Pazīstot cilvēku rodas pavisam citas kvalitātes ieteikumi. Arī noderīgāki un piemērotāki konkrētajai personai. :-)
24.06.2017 14:36 |

Reitings 2244
Reģ: 31.05.2017
No tādas puses skatoties piekrītu, palasot, kaut kas no visa ir arī, kā reāli ieteikumi, iespējams pat vērtīgāki, kā sadzīviskie kurus reizēm nedzirdēt un nesagaidīt, bet personīgais arī katram nepieciešams savai identitātei.
24.06.2017 14:52 |

Reitings 4218
Reģ: 29.01.2009
No viņa puses, ''es tevi ienīstu'', ''ķatru dienu uztraucos par tevi'' , ''nezvani, neraksti man vairs'', ''varam satikties'', ''varam satikties, BET ne tagad'', ''katru dienu nožēloju'', ''m* ir lētāka par tevi''
Kā tieku raustīta, tā man emocijas, no vienas galējības otrā. Nedēļu noturos, tad atkal noraujos.
ērzeli
Tā raustīguma sajūta Tev pazudīs, kad atraisīsi to 'saitīti', kas jūs abus tur kopā, proti, izsvītrosi viņu no savas dzīves. :) Un praktiski tas nozīmē - bloķēt fb un co, nezvanīt viņam un necelt viņa zvanu, 'pazaudēt' viņa numuru un izsvītrot pēc iespējas visu citu, kas jums abiem šai dzīvē kopīgs,
tā vietā liekot jaunus (l)
iespaidus ;-)
notikumus 8-)
cilvēkus :-P
kas smadzeņu cietajā diskā aizpildīs to tukšuma sajūtu pēc šķiršanās, kas tā vien gaudo kā nelabais, lai viņam piezvani.
24.06.2017 17:28 |

Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
Kopīgajā dzīvoklī vēl ir pāris manas mantas, kuras apņēmos šodien savākt.
Dators,mobilais pilns ar kopbildēm utt. Žēl to visu izdzēst.
24.06.2017 18:08 |

Reitings 4218
Reģ: 29.01.2009
ērzeli
Mantas, protams, savāc. Savāc visas līdz pēdējam, lai nav jāatgriežas. Un adios. :)
.
Par bildēm. Vari nedzēst, ja nevēlies un žēl, bet visas ātri nogrūd kādā mapē vai ārējā datu nesējā - tālāk no acīm, lai nav nekādas skatīšanās uz tām un liešana gaužas asaras. Pēc cik tur gadiem, kad būsi sevi un savu dzīvi sakārtojusi, tad uz tām varēsi paskatīties ar smaidu, bet tagad - nost no acīm! ;)
24.06.2017 18:18 |

Reitings 382
Reģ: 29.05.2017
8 gadus attiecības, bet nespēj pateikt, ka viņam trūkst uzmanības? Tā vietā izdomā "hmm, nē, kāpēc lai es runātu ar savu druadznei, labāk izplānošu vienas nakts sakaru". Murgs.

Piekrītu. Muļķīgs attaisnojums. It īpaši, ja it kā ir bijis arī normāli viss, ko spriežu pēc:
Un pēdējā gadā mūsu attiecības ir bijušas tiešām lieliskas - ir daudz skaisti mirkļi, absolūta paļaušanās, ceļojumi, mums patīk vienas un tās pašas lietas, domājam līdzīgi, esam pa šiem gadiem izveidojuši tikpat kā ideālas attiecības..

Ja ir problēmas, tās jāizrunā, neviss jāiet pa kreisi.
Bet jā, te Tu pati vari tikai izlemt kā būt tālāk. Lai veicas ;-)
24.06.2017 23:14 |

Reitings 8847
ērzelis, ja zini, ka Tevi vilks skatīties uz tām bildēm, tad aizved noliec laukos, ja ir tāda iespēja, un no ikdienas teritorijas izdzēs.
24.06.2017 23:35 |

Reitings 7682
Man onedrive glabajas 18GB ar bildem kopa ar ex un vispar no taa dzives posma, un netaisos dzest. Mammas majas ir bildes albumos, lai stav. Jo atminas kopumaa pozitivas. Nav jau jaskataas, bet es nedzestu ja negribu.
Telefonaa gan tadas neturetu un datoraa mapees ar nee.
25.06.2017 09:54 |

Reitings 538
Reģ: 02.02.2015
Kopīgajā dzīvoklī vēl ir pāris manas mantas, kuras apņēmos šodien savākt.
Dators,mobilais pilns ar kopbildēm utt. Žēl to visu izdzēst.

Nezinu, kā tu mēdz darīt, bet man tādā situācijā palīdzēja savas gribas paņemšana lielā kulakā un nafig to visu izdzēsu un izmetu visu nevajadzīgo. No acīm prom, no sirds laukā. Tas reāli palīdzēja. Ja būtu palikuši kopā, būtu nosituši viens otru. Pārtraucu jebkādu konktaktu un pēc tam pusotru gadu kaucu spilvenā. Tagad, pēc daudziem gadiem, ir žēl, ka vairs nekā nav palicis. Bet šitā pilnīgā cilvēka izmešana no manas dzīves ir kā zāles, kad kāds jāaizmirst, tāpēc pamēģini. Un numura izdzēšana īsti nepalīdz, jo es sava ex numuru zināju no galvas, tad nu dzēsu un atjaunoju, dzēsu un atjaunoju. Bet jēgas ta nav, ja numurs galvā. Te palīdz tikai stingra griba pārraut saites ar konkrēto cilvēku.
27.06.2017 12:47 |

Reitings 538
Reģ: 02.02.2015
Mans komentārs bija adresēts ērzelim, nevis diskusijas autorei.
Autorei- pamet. Te nav citu variantu. Šitādi manipulatori ir jāsūta dirst gan autorei, gan ērzelim, gan visām citām, kuras iegrābušās. Visupirms ir jāmīl sevi.
27.06.2017 12:50 |

Reitings 22
Reģ: 03.07.2017
Laikam jau skatītos cik ļoti man viņš patīk un vai pēc katras tuvības reizes nejūtos slikti un nepārtraukti sevi par to nešaustu.
04.07.2017 02:57 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)