Piekrāpa

Reitings 190
Reģ: 27.07.2011
Meitenes, nezinu, ko darīt..
Mums ar draugu bija 8 gadus attiecības.. Kā jau visiem - gāja pa kalniem un pa lejām. Pēc 3 gadiem viņam bija aizraušanās ar vienu darba kolēģi, bet nekas vairāk par sarakstīšanos un pāris kolektīva ballītēm nebija. Piedevu un dzīvojām tālāk. Tagad nejauši datorā ieraudzīju, ka viņš rezervējis nummuriņu 2 personām viesu mājā. Pajautāju - atzinās, ka esot bijusi doma par vienas nakts sakaru, bet nekas neesot sanācis - nakšņojis viens (bet skaidri saprotams, ka nesanāca ne jau viņa nevēlēšanās dēļ).
Es tagad esmu izvākusies, bet viņš visu laiku lūdzās, lai piedodu un nāku atpakaļ, tā esot stulba iegriba bijusi, nekas neesot bijis. Pārāk maza uzmanība no manas puses, un to noliegt nevaru, jo mēģinu apvienot skulu ar darbu un brīvā laika tikpat kā nav. Un pēdējā gadā mūsu attiecības ir bijušas tiešām lieliskas - ir daudz skaisti mirkļi, absolūta paļaušanās, ceļojumi, mums patīk vienas un tās pašas lietas, domājam līdzīgi, esam pa šiem gadiem izveidojuši tikpat kā ideālas attiecības.. Tikai šis.. Es esmu galīgi apjukusi, nezinu kā rīkoties tālāk. Un es neticu, ka es spētu turpmāk uzticēties..
19.06.2017 16:22 |

Reitings 137
Reģ: 29.01.2009
Draudzenei attiecības bija 9 gadus. Arī tāda ziepene. Jau beigās riebās klausīties. Draudzene pareizi izdarīja un izbeidza to visu. Tagad abi ir citās attiecībās un meitenei tiešām ir izdevies atrast ļoti piemērotu partneri. Viņa arī mācījās un strādāja, tagad jaunu biznesu sāka - acīmredzot, brīvā laika ļoti maz. Kā viņas draugs teica, ja zina ka nesanāks laiku kopā pavadīt, tad vnk palīdz ar darba lietām. Tā arī ir kopā būšana. Es arī mācos un strādāju un man vēl dēls jāaudzina, bet neviens no maniem abiem vīriešiem ne reizi nav mani aizvainojis nekādā veidā, jo zina ka vēlos labāku nākotni.
Tas tavējais ir pilnīgs lupata.. fuj.. riebjas tādi "vīrieši"
19.06.2017 19:28 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
idealas attiecibas bija tikai tavaa galvaa, tas ir pirmais kas tev jasaprot.
19.06.2017 19:34 |

Reitings 7682
vienas nakts sakaram laicigi nepasuta numurinu, nu vismaz man tas skiet achgarni un pat komiski.
man personigi skistu, ka atkal karteja aizrausanas kura ir daudz ilgaka ka skiet
19.06.2017 19:36 |

Reitings 7682
un nevaino sevi. attiecibas bus problemad, bud periodi kad mazliet atsvesinas, vairak nesaskanu. katru reizi stresot vai tik vins nemekles kartejo mierinajumu citur? tu to gribi?
19.06.2017 19:38 |

Reitings 7682
piedod, ka spamoju, bet smiekligi. vins nabadzins naksnojis viens. vins lidzjutibas vardus gaidija?
ja godigi, man ir chujs, ka autore jau ir izlemusi dot vel vienu iespeju..
19.06.2017 19:45 |

Reitings 2520
Reģ: 30.01.2017
Hah, es jau gan neticētu, ka nakšņojis viens. Gan jau tur viss izdevās, vienas vai ne vienas nakts sakars, bet pateikt "gribēju un nedabūju" izklausās mazāk slikti kā "gribēju un dabūju".
Ja viena pusīte krāpj otru, tas nozīmē, ka kaut kas fundamentāli nav kārtībā. Vai nu kādam trūkst tuvības, vai uzmanības, varbūt vienkārši trūkst kādu vērtību, nu viena pagale jau nedeg. Ceļot, izklaidēties un sapņot par vienām un tām pašām lietām ir forši, bet tas vēl neko nenozīmē, to es arī ar savām draudzenēm varu. Ir jābūt kam vairāk. Viņam ir jābūt gatavam pierādīt, kāpēc šīs attiecības ir saglabāšanas vērtas un Tev jābūt gatavai to laiku viņam arī atrast. Un runāt jāmācās. Astoņi gadi nav maz, pa to laiku var būt uzbūvēts kas pamatīgs ar daudzsološu nākotni, un tas var būt arī projekts ar iztecējušu termiņu. Savu situāciju vislabāk zini Tu pati.
19.06.2017 20:56 |

Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
Ja vēlies, varu PM parunāt. Kam līdzīgam eju cauri.
19.06.2017 21:21 |

Reitings 4298
Lauvēn, mans ieteikums:
Atrodi lielisku, izskatīgu un seksīgu vīrieti, saliec kameras un pavedini viņu uz kaislīgu seksu. Pēc tam no safilmētā materiāla samontē video.
Pēc tam aizbrauc pie drauga un uzvedies pavedinoši, sasien viņu, piesien pie krēsla/gultas/radiatoriem - kaut kur, kur viņš nevarētu pats sevi atsiet. Tad ierosini paskatīties pikantu video, lai vairāk uzbudinātos. Ieslēdz samontēto video, saģērbies un cēli paceltu galvu dodies prom, novēlot vīrietim patīkamu skatīšanos.
Neko citu viņš nebūtu pelnījis...
19.06.2017 21:58 |

Reitings 4227
Reģ: 31.03.2017
freya tas jau kā īstā spīdzināšanas filmā:-D
19.06.2017 22:07 |

Reitings 8847
Reģ: 12.04.2017
freya, kā var izdomāt ko tādu? Iesaistīt cilvēku, kurš tur nav vainīgs un vēl atrādīt tālāk kādam, pretīgi.
19.06.2017 22:11 |

Reitings 4298
Meitenes, es taču jokoju :-D
Ar to gribēju pateikt tikai vienu - nekad neko tādu nepiedotu...
19.06.2017 22:17 |

Reitings 62
Reģ: 01.04.2017
Da labi, vienas nakts sakaru planojis? Tak izlasot,skaidrs, ka tas nav vienas nakts sakars, bet kas vairak. Piekritu sim viedoklim-
vienas nakts sakaram laicigi nepasuta numurinu, nu vismaz man tas skiet achgarni un pat komiski.
man personigi skistu, ka atkal karteja aizrausanas kura ir daudz ilgaka ka skiet
19.06.2017 23:11 |

Reitings 7682
P.s. kaa mani kaitina temu autori kuri uzraksta pieteikumu un pecaak pazud(t)
19.06.2017 23:17 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Es pat nezinu, kas izklausās pazemojošāk... plānots vakars ar mīļāko ... vai plānots vakars ar random vienas nakts meiteni (t)
19.06.2017 23:19 |

Reitings 1912
Reģ: 13.05.2016
Tu vispār loģiski padomāji? Kāds vienas nakts sakars? Ar ko? Speciāli plānoja to pasākumu ar mauku? Ja nē, tad 100% ar zināmu meiteni...ne jau gāja uz bāru un cerēja uz labu laimi..
Gan jau tas viss vilkās kādu laiku un būtu gan jau turpinājies ja tu nebūtu uzķērusi. Tak attopies.
19.06.2017 23:20 |

10 gadi
Reitings 2669
Reģ: 20.04.2014
Hah, es jau gan neticētu, ka nakšņojis viens. Gan jau tur viss izdevās, vienas vai ne vienas nakts sakars, bet pateikt "gribēju un nedabūju" izklausās mazāk slikti kā "gribēju un dabūju".
Ja viena pusīte krāpj otru, tas nozīmē, ka kaut kas fundamentāli nav kārtībā. Vai nu kādam trūkst tuvības, vai uzmanības, varbūt vienkārši trūkst kādu vērtību, nu viena pagale jau nedeg. Ceļot, izklaidēties un sapņot par vienām un tām pašām lietām ir forši, bet tas vēl neko nenozīmē, to es arī ar savām draudzenēm varu. Ir jābūt kam vairāk. Viņam ir jābūt gatavam pierādīt, kāpēc šīs attiecības ir saglabāšanas vērtas un Tev jābūt gatavai to laiku viņam arī atrast. Un runāt jāmācās. Astoņi gadi nav maz, pa to laiku var būt uzbūvēts kas pamatīgs ar daudzsološu nākotni, un tas var būt arī projekts ar iztecējušu termiņu. Savu situāciju vislabāk zini Tu pati.

Tieši manas domas. Neviens nerezervē numuru viesnīcā ar domu, ka iespējams vakara gaitā nocopēs meiteni vienas nakts sakaram, absurds. Nebrīnītos, ja viņam jau labu laiku būtu mīļākā, un arī "nekas nesanāca" nav diez ko ticami. Autore, attopies.
19.06.2017 23:29 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Viņš tagad raud nevis pēc Tevis, bet tās drošības saliņas, kas Tu viņam biji. Tā var būt ikdiena, kura tagad viņam strauji un pēkšņi mainās, tās var būt dažādas priekšrocības, ko deva jūsu attiecības. Bet, ja tas būtu saistīts ar dziļām jūtām pret Tevi, jūs nemaz nebūtu nonākuši šajā situācijā.
BINGO
Tu gan jau maksa pusi rekinu, gatav est, tiri maju, ja vajag seksis ar vienmer ir...pieradums plusa... faktiski tevi vajag atpaka kommfortam kamer atradis isto ko atri noprecet.
un vel interesanatas IDEALAS attiecibas... nu izpratne par idealu
19.06.2017 23:40 |

Reitings 190
Reģ: 27.07.2011
Paldies, meitenes.. Patiesībā jau Jūs pateicāt to pašu, ko identiskā situācijā es pati rakstītu.. Vnk ir ļoti sāpīgi un brīžiem jūtas ņem virsroku pār prātu.. It īpaši, ja viņš notikušajā vaino tikai mani, tad kaut kur daļēji sajutos vainīga. Bet Jums ir taisnība - ja grib, visu var izrunāt un arī par to, ka cilvēki nemainās..
20.06.2017 00:28 |

Reitings 209
Reģ: 17.02.2012
Lauvēn, esmu bijusi identiskā situācijā. Galvenais - neļauj viņam pārliecināt, ka vainīga esi tu. Saproti, ka vainīgs ir tikai un vienīgi viņš!!
Arī mans bijušais spēlēja uz jūtām un par visām viņa izdarībām centās likt man justies vainīgai, taču tā ir tīrākā manipulācija. Turies!
20.06.2017 00:34 |

Reitings 7682
vins visaa vaino tevi? ui cik erta pozicija, lai tu butu taa kura beigu galaa lugtu piedosanu. cepums vinam par manipulacijas spejaam.
20.06.2017 11:27 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)