Meitenes, nezinu, ko darīt..
Mums ar draugu bija 8 gadus attiecības.. Kā jau visiem - gāja pa kalniem un pa lejām. Pēc 3 gadiem viņam bija aizraušanās ar vienu darba kolēģi, bet nekas vairāk par sarakstīšanos un pāris kolektīva ballītēm nebija. Piedevu un dzīvojām tālāk. Tagad nejauši datorā ieraudzīju, ka viņš rezervējis nummuriņu 2 personām viesu mājā. Pajautāju - atzinās, ka esot bijusi doma par vienas nakts sakaru, bet nekas neesot sanācis - nakšņojis viens (bet skaidri saprotams, ka nesanāca ne jau viņa nevēlēšanās dēļ).
Es tagad esmu izvākusies, bet viņš visu laiku lūdzās, lai piedodu un nāku atpakaļ, tā esot stulba iegriba bijusi, nekas neesot bijis. Pārāk maza uzmanība no manas puses, un to noliegt nevaru, jo mēģinu apvienot skulu ar darbu un brīvā laika tikpat kā nav. Un pēdējā gadā mūsu attiecības ir bijušas tiešām lieliskas - ir daudz skaisti mirkļi, absolūta paļaušanās, ceļojumi, mums patīk vienas un tās pašas lietas, domājam līdzīgi, esam pa šiem gadiem izveidojuši tikpat kā ideālas attiecības.. Tikai šis.. Es esmu galīgi apjukusi, nezinu kā rīkoties tālāk. Un es neticu, ka es spētu turpmāk uzticēties..