Sveiki!
Sākšu no paša sākuma.. Pirms
pāris mēnešiem paņēmu no patversmes kaķēnu, viņam tagad aptuveni gadiņš. Pirms pāris dienām sāka dīvaini uzvesties.. neko neēda, nespēlējās, knapi ņaudēja ( pirms tam bija super žiperīgs, spēlējās visu laiku un ēda visu laiku ) , nobijos, aizvedu uz klīniku, uztaisija analīzes, pielika pie sistēmas, sašpricēja, tagad braucu jau trešo dienu laist antibiotikas. Pateica, ka problēmas ar nierēm un akniņām, dakteris teica, ka iespējams vīruss. šodien aizbraucu uztaisīt ultrasonografiju, tur dakteris saka, ka ir ļoti slikti, izskatās kā vēderplēves iekaisums, mazas izredzes izdzīvot. Teica, ka būtu vēlams iemidzināt.
Pie kaķēna esmu tik ļoti pieķērusies, viens no superīgākajiem kaķiem kādu esmu redzējusi. Tik draudzīga un mīļa! Vienmēr ir bijusi man blakus.. To ir grūti aprakstīt! Es nevēlos tik vienkārši atlaist viņu. Grūti skatīties uz viņu ar domu, ka rīt kaķēna vairs nebūs.
Jebkurā gadijumā, man nav ar ko pakonsultēties, tapēc jautāju jums.. rīt jābrauc pie ārsta un jālemj, iemidzināt vai ne. Kā jums šķiet, varbūt pamainīt ārstu, lai izmeklē un tad domāt?
Bet ar kaķīti tiešām slikti..
Kā tur īsti ir, vēderplēves iekaisumu ir bezjēdzīgi ārstēt?
:'-(