Es pati gan studēju SZF citā programmā, bet daudzas draudzenes studē komunikācijas.
Esmu dzirdējusi, ka studiju process ir gana interesants, bet kā jau tika minēts - profesiju nopietnāk apgūsi pēdējā gadā. Budžetā iekļūt/noturēties ir grūti, jo ir ļoti daudz studentu - līdz ar to konkurss ir liels.
Mācību slodze ir ļoti samērīga - varēsi bez problēmām atrast brīvus brīžus. Protams, uz sesijām būs jāgatavojas cītīgi. Vienai no manām draudzenēm šajā studiju programmā ir gandrīz izcilas sekmes un viņa nemaz nav pārmācījusies. Arī uz atsevišķu kursu eksāmeniem jāmācās būs pamatīgi.
Tas, ko Tev sniegs šī programma, lielā mērā ir atkarīgs no Tevis pašas - Tu vari iegūt tiešām daudz, vai arī izslīdēt cauri studiju procesam, iegūstot minimālas zināšanas.
Absolventi, kuri tiešām spēj sevi pierādīt studiju laikā, darbu atrod bez problēmām.
Es kā lielāko mīnusu šai studiju programmai redzu lielo teorijas apjomu. Gan reklāma, gan SA, gan žurnālistika ir praktiskas nodarbes. Vai esi iepazinusies ar, piemēram, Turības vai citu augstskolu piedāvājumu? Praktiskais grāds šajā nozarē šķiet krietni vērtīgāks. Mana draudzene arī vasarā ies praksi, tīri tāpēc, ka viņa nezina, kā praktiski strādā viņas izvēlētā moduļa profesijas pārstāvji.
Veiksmi! ;-)