Labrīt! Šodien man tika iedota brīvdiena. Protams - man neguļās. :-D Pie manis, manā Pierīgas ciemā riktīgi bieza migla. 'Happy birthday to me. :-P:-D Dienas plānos - jābrauc pie daktera un jāsaved lietas kārtībā par un ap gaidāmo operāciju. Vakarā varbūt šampi iedzeršu, vadīšos pēc noskaņojuma un ja būs laiks.
Gvinevera, es arī gribēju neiet, bet ciemiņus jau bez manis uzaicināja. Un tos, kas apvainosies.:-D Tagad jādomā par izlaiduma kurpēm, kuras no visām uzvilkt.:-D
ee, tad jau es neesmu pēdējā :D man tiešām likās, nu ka visi, visi jau ir izbraukuši :D Maite centīšos izklaidēties, kaut gan man ir aizdoma, ka vilks uz drāmu, jo būsim 8 lēdijas :D Shakti - kāpēc tā? :D jūras slimība vai par daudz saballēts? :D
Es vienreiz bērnībā tik braucu..ar kkādu prāmi, pat nezinu,vai ar to. Negribu. Man ne sevišķi patīk.. ar jahtu, kuteri - o jā. uz prāmjiem - fui un nepatīk doma par Titāniku. Lidot gan patīk(l)
TOM :D :D :D Taa taas klachas rodas...ujj kur tas laiks, kad biju tur...es driz jau maucu uz Zviedriju un tad Karpatiem :D un vispar shtukoju kaa pateikt, ka eju prom no darba :D baigi viltigi vaag, jo jadabuu atvaljinajums :D un vel savaa vietaa jaaatrod cilveks un jaaapmaca...uhuuu :D
Rosey- cilveka attieksme pret darbiniekiem. un vel ljoti daudz visadi iemesli... ja darbiniekus meklee kaa skaistumkonkursos, tad nu sorry :) un tik hitlerisku vaditaju neesmu redzejusi nekad..un tik naidigi noskanjotu pret latvieshiem... PIETIEK... bet nu kura grib-laipni aicinata, mana vakance bus briva :D TOM... Man ceriba Karpatos atrast viiru..tas superrealak :D