Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Milti

 
Reitings 4227
Reģ: 31.03.2017
Pārsvarā taisu mērces no kviešu miltiem, bet redzu,ka veikalu plauktos miltu klāsts ir plašs,bet baidos izmēģināt ko.citu.Tad nu gribēju uzzināt kādi milti labi der pie mērcēm, pankūkām,izņemot jau.labi zināmos kviešu miltus.:-)
07.06.2017 18:15 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
pankukam tagad perku dobeles gatavos maisijumus, merces miltus nekad vairs nelieku klat.
07.06.2017 18:18 |
 
Reitings 303
Reģ: 31.10.2016
Pankūkas ļoti garšīgas un veselīgas sanāk no auzu miltiem! Man ļoti garšo, ja pie mīklas klāt iegriež banānu vai kādas odziņas. (l)
Radiniece cep pankūkas arī no rudzu miltiem, sanāk ļoti sātīgas.
Domāju, ka gan jau rudzu milti mērcēs arī varētu iet labi klāt.
07.06.2017 18:21 |
 
Reitings 603
Reģ: 08.08.2012
Pankūkas taisu no jebkādiem, kuri ir mājās, bet mīļākās laikam ir auzu. Mērcēm, manuprāt, milti vispār neder, tā, ka nemācēšu ieteikt. :)
07.06.2017 18:22 |
 
Reitings 4218
Reģ: 29.01.2009
Turku zirņu miltus izmantoju kartupeļu, burkānu, biešu un tamlīdzīgās pankūkās. Tad nevajag likt klāt olas.
Griķu un rudzu miltu pankūkas ir ar citu garšu - ja nepamēģināsi, neuzzināsi. ;)
07.06.2017 18:23 |
 
Reitings 4227
Reģ: 31.03.2017
Rīdziniece, ir mērces kur miltus nelieku,bet pārsvarā vēlos lai tā mērce būtu biezāka un tādā tumīgāka, lai nav vienkārši šķidrums ar gaļu vai sēnēm.
07.06.2017 18:25 |
 
Reitings 603
Reģ: 08.08.2012
Efektīvāk, manuprāt, biezinās ar kukurūzas cieti. Turklāt vajag pavisam nedaudz.
07.06.2017 18:27 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Rīdziniece, ir mērces kur miltus nelieku,bet pārsvarā vēlos lai tā mērce būtu biezāka un tādā tumīgāka, lai nav vienkārši šķidrums ar gaļu vai sēnēm.
nu tad gatavo ar saldo krejumu. Soden man bija mercite manejam loti garsoja, sampinjoni cepti sviestina klat skunkitis , tad parlej ar saldo krejumu, kalt 4 sieru maggi domatu makaroniem, kurkumu un etc, garsvielas ideali ari bez miltiem, kas tikai boja garsu.
07.06.2017 18:33 |
 
Reitings 4227
Reģ: 31.03.2017
Don Juan ,paldies ,pa šādu variantu es nemaz nezināju,tikai pa miltiem zināju. Un garša netiek bojāta?
07.06.2017 18:34 |
 
Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Kukurūžas milti, tādi smalka maluma, ir lieliski sāļajos mafinos.
07.06.2017 18:36 |
 
Reitings 4227
Reģ: 31.03.2017
Rīdziniece saldo krējumu arī lieku, 10%,vai 12%,bet tāpat prasās ,to mērci iemidzināt:-)
07.06.2017 18:36 |
 
Reitings 5709
Reģ: 29.01.2009
Mērču biezināšanai vienmēr izmantoju kukurūzas vai kartupeļu cieti. Parastos miltus, manuprāt, ļoti jūt garšas un tekstūras ziņā.
07.06.2017 18:37 |
 
Reitings 4227
Reģ: 31.03.2017
Oj,ne iemidzināt,bet iebiezināt:-D:-D
07.06.2017 18:39 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Rīdziniece saldo krējumu arī lieku, 10%,vai 12%,bet tāpat prasās ,to mērci iemidzināt
tas ir kafijai domats ar tik zemu % ;-) ja lietosi nirmalo tad bus oki neliekot neko riebigu klat.;-)
07.06.2017 18:41 |
 
Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Dāmas, miltu tēmā man ir jautājums: kvēli mīlēju prizmas "brūnos miltus", kas reāli ir kviešu milti ar visu apvalku (tipa pilngraudu), bet nevis rupja maluma, kā, teiksim, Hercogam, bet gan tāda paša, normāla maluma, kā parastie milti.
.
Kurš brends vēl tādus tirgo?
07.06.2017 18:41 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Sadu tikai kafijai lietoju, mercem trekno parasto tapec ari saldais krejums varoties iebiezina merciti.
07.06.2017 18:51 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
un pilnigi logsiki ka kafijas krejums ar zemu % neiebiezinasies mercitee
07.06.2017 18:52 |
 
Reitings 603
Reģ: 08.08.2012
Kā jau Salomē minēja, garšu ietekmē mazāk kā milti. :)
07.06.2017 18:56 |
 
Reitings 4227
Reģ: 31.03.2017
Meitenes paldies:-),tagad zināšu par kukurūzas cieti un kartupeļu cieti un tās iespējām.;-)
07.06.2017 19:00 |
 
Reitings 145
Reģ: 21.09.2015
Es seenju meerces taisu ljoti biezhi ,bet nekaadus miltus klaat nepievienoju. Tikai un vieniigi saldo vai skaabo kreejumu. Jo ilgaak to meerciti sautee, jo biezaaka vinja paliek. Es parasti peec kreejuma pievienoshanas uzlieku vaaku un sauteeju vismaz extra 15 minutes ( ik pa laikam apmaisot). Shad tad es vel pielieku klaat kaadus 100g kazas sieru, kursh izkuust meercee un iedod ljoti feinu piegarshu! Bet ne visiem tas kazas siers iet pie sirds! Tad meerciite paliek nedaudz biezaaka.
07.06.2017 19:22 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits