Man bija tā pati problēma, kopš 16 gadu vecuma nepārtraukti metās pumpas - sākumā ne tikai uz sejas, bet gan bija arī visa mugura un dekoltē, reāli, nevarēju ne vasarā peldkostīmā staigāt, ne topiņus uz lencītēm valkāt, vienmēr rēgojās ārā tās riebīgās, sarkanās, pretīgās pumpas, kas mani dzina kompleksos ne pa jokam.
Izmēģināju ļoti daudz ko, līdz sapratu, ka nav jēgas.
Tā nu aizgāju pati mācīties par kosmētiķi, paralēli māte man deva homeopātiskās zāles. Biju pati visu saspaidījusi līdz rētām, sāku ēst pastiprināti veselīgi, cukuru, sāli, baltos miltus lietoju minimāli vai praktiski nemaz, situācija sāka uzlaboties. Prakses laikā izmēģināju profesionālās kosmētikas līniju "Comodex" (Christina), rētas sāka pazust, beidzot varu kādu dienu iziet no mājas ārā arī bez špakteļa kārtas uz sejas, āda kļuvusi daudz vienmērīgāka, tīrāka, pumpas mazāk.
Izmēģināju daudz dažādus līdzekļus, man palīdzēja tieši šis "Comodex", "GiGi lipacid līnija, kas īpaši piemērota taukainai ādai, protams, savienojumā ar homeopātiskajām zālēm, jo tomēr jāsāk ir no iekšas - jācīnās ar cēloni, nevis sekām. :)
Ieteiktu uztaisīt hormonu analīzes un varbūt aiziet pie kāda homeopāta, jo šīs zāles noteikti nebūs kā roabutāns, kas pamatīgi ietekmē visu organismu sliktā nozīmē, bet gan saudzīgas un efektīvas.
Veiksmi un izturību tikt galā ar šo problēmu! :)