Labas rītas, Miegs nāk, gulēt gribu. Jauku un nevējainu dienu visām :-D Neizturēju svārku izaicinājumu, uzvilku legingus ar garo kreklu, uzskatu, ka tas ir 50/50
Labrīt! Esam Sicīlijā, sēžu viesnīcā uz terases, saulojos, kamēr vīrs vēl gul. Viesnīca ar izcilu skatu mums te ir, klints galā, ar skatu uz jūru. Mums te +30, baseins, jūra, saule, kokteili un skaista daba, laime pilnīga (l)
Čau! Nežēlīgi nāk miegs :-( Kad mans bērns sāks gulēt pilnu nakti bez manis modināšanas, es būšu pārlaimīga. -- Laiks ārā riktīgs "fui", pat nezinu, ko lai dara. Vajadzētu blenderi nopirkt, bet žēl naudas :D
labrīt, man šodien diena pirms atvaļinājuma (l) žēl, ka atvaļinājums īss, bet noteikti būs piedzīvojumiem bagāts:-) kafijoju, domāju uzdevumus kolēģim, bet neko vairāk par puķu laistīšanu viņam neatstāšu, lai atpūšas:-) * aizbraucu vakar uz Dzintara veikalu un atkal nebija sejas krēms kuru gribu:-| kuros veikalos vēl esat redzējušas Dzintara Laura Mars sēriju?
Kampanella, buchas dzimenee! (l) izklausaas, ka buus baigi labaa. :-D un +30 un saule arii izklausaas peec k kaa perfekta, iemet man kaadu bildi, lai varu paraudāt, staigājot pa muusu veetru un +12 (labi, ka vismaz +, haha). (t) Meitenes, vai kādai ir iesakāma brancha vieta (sveetdienai) ar terasi? :-) liekas, ka visur jau esmu bijusi :-D
Labrīt! :) Bāc, liekas, ka stāvus varētu aizmigt (s) Pēc vakardienas treniņa tā sāp kāju muskuļi, ka brīžiem liekas, ka saļimšu pa ceļam :D Un vispār, es ļooooooti priecājos, ka piektdiena ir klāt. Pirmdien jābrauc uz Rīgu, līdz ar to, būs sajūta, ka garākas brīvdienas :-P:-D
Vispār laiks laukā kā rudenī :-D, mani atkal kaitina tie putekšņi, šeit dzīvojot nekad tik daudz nav bijuši, katru dienu tīru terasi, viss tā noputējis dzeltens, puķes ar noput un nav smuki. (e) Man meita ar neguļ pilnu nakti, mostās augšā, vakaros negrib iet gulēt, toties no rītiem ilgi guļ, tulīt 10 bet vēl šņāc
Man šodien sākas nedēļu ilgs atvaļinājums. Yaaaay! Nekas nav ieplānots. Nu, daži sīkumi, bet tā savādāk nekas. Sāku ar to, ka izgulējos, esmu jau ganrīz pabeigusi savu rīta kafiju, nu ir doma doties izskriet, kamēr vēl nav pārāk karsts. Pa dienu pēc tam nekādu plānu dižo nav, izņemot aizbraukt uz krievu preču veikalu pēc marinētām bietēm un kefīra, un uztaisīt auksto zupu. Lai visām skaista piektdiena! (l)
Pusmētelīts mugurā un salstu.. Vakar sēdēju autobusā, skatījos pa logu un papētīju cilvēkus. Ārā vējs, bet meitenes ap 15/16g isos svārkos, bez zeķubiksēm, pašas trīc.:-|
Lābrīt! Man šodien pēdējā darba diena pirms pirmā atvaļinājuma posma! Nespēju sagaidīt dienas beigas! (l) Mājās stāv sakārtoti koferi ceļojumam un sevis lutināšanai! Gribu prom no mūsu ziemas vasarā kaut uz brītiņu! (l) Šodien esmu tā pārsalusi! Brr! Gribu mājās satīties siltā sedziņā ar karstas tējas krūzi rokā!
Labrīt!:-) Nedaudz vēlāk ir jāaiziet nobalsot, jo rīt no paša rīta braucu prom. Galvenais piecelties laicīgi, ļoti gribu redzēt to pilsētu.:-D -- Tagad gan es otro reizi dabūšu pa ausīm.:'-( Vēl jau cerība, ka pati visu atrisināšu, bet labāk nē, atkal būs kaut kādas sazvērestības teorijas. -- Šorīt ar pūkaino bijām pie ārsta, vēl tikai vienu reizi jāaiziet un viss kārtībā.
Čau! Šodien pē-dē-ja darba diena (l) Un viss, 2 nedēļas atvaļinājums :-P Nopirku kolēģiem krāsainos eklērus, palutināšu viņus pēdējā darba dienā. *** Un trešdien jau prom (l) Arī ceru uz ~+30 un peldi Melnajā jūrā.. ai, tik ļoti gaidu atvaļinājumu un zinu, ka tas būs viens no labākajiem ceļojumiem so far (l) *** Atvaļinājuma pirmo dienu atklāšu ar vīna vakaru. Nav slikti, nav slikti :-D *** Šodien uzvilku džemperi un sapratu, ka nošāvu greizi, jo baigi sakarsu. Tā nu pusdienlaikā braucu pārģērbties, sēžu plānajā blūzē, bet tāpat šķiet karsts
čau! atbraucu uz darbu caur kafejnīcu. ar draugu NEKO negribējās gatavot, tad nu kāda paēda, bet kāds pārēdās. :D šodien savu spalvaino draugu aizvedu uz salonu, iegāju un saku - man, lūdzu, Ķīnas cekulaino Jorkšīras terjeru :-D:-D:-D tagad esam vasarai gatavi, jo nu bombondziņš tik īsspalvains, ka prieks. (l) nopirku mašiņam apdrošināšanu. speciāli uz 6 mēnešiem ar domu, ka uz 25 gadu jubileju uzdāvināšu sev jaunu. (l)
Meitenes, man jautājums par Ryanair. Pēdējo reiz ar Raini lidoju gadus 7 atpakaļ un skatos, ka daudz kas ir mainījies :D Skatos Boarding pass'u, bet nav minēts, kurš geits man ir. :D tas nozīmē, ka man dos vēl kādu lapu ar norādēm pie desk'a? :D