Sākumskolas laikā izmēģinājos daudz un dažādus hobijus, ko pārsvarā izvēlējos pati - gāju basketbolā, spēlēju flautu, gāju divās dejošanās - tautas un sporta dejās, braucu uz dažādām nometnēm. Bija arī dažādas sportiskas aktivitātes ar ģimeni. Vienīgais, ko jau pirms skolas izlēma mamma, bija tautas dejas, kas bija vienīgais no tā laika hobijiem, kas pārāk nepatika. Uz sākumskolas beigām beidzot izdevās atrast savu "īsto" hobiju, kuru pamēģināt izdomāja mamma, lai vasarā būtu ko darīt. Tās bija jāšanas nodarbības, kopš tā laika pagājuši jau 10+ gadi, un tā vēljoprojām ir mana sirdslieta. Pēc tā laika viss cits pa lielam atkrita. Vēlāk nāca klāt vēl daži hobiji kas saistīti ar mūziku vai sportu, bet tas tā..
Skatoties atpakaļ saprotu, ka bija ļoti labi, ka man atļāva izmēģināt tik daudzas nodabes, tikai tā izdevās atrast to, kas sagādā vislielāko prieku. Un domāju, ka tas viss, bez izņēmumiem man noder dzīvē, varbūt ne tiešā veidā, bet noder.
Pati ieguvusi papildus izglītību vai profesiju vēl neesmu, sākumā jāpabeidz studijas. Bet ļoti apsveru šādu domu, vēl gan nezinu, vai gribētu papildus izglītoties savā jomā, vai mācīties klāt ko citu.. :-|