Nedēļu atpakaļ esmu saņēmusi aicinājumu uz klases salidojumu.Un tagad domāju-vai ir vērts iet?Klasē mums bija ļoti nedraudzīga.Bija tādas meiteņu/puišu grupas,kuras apcēla visus.Un mani visvairāk,jo skolas laikā biju visgarākā klasē.Arī ir bijušas pumpas uz sejas.Klasesbiedru dēļ visu laiku raudāju un pat baidījos skatīties spogulī,jo salīdzinot ar citām meitenēm,esmu bijusi neglītais pīlēns.Pēc skolas absolvēšanas aizbraucu studēt un ieguvu diezgan pieprasītu profesiju,kura deva man iespēju apceļot pasauli,nopelnīt naudu un tagad turīgi dzīvot.Arī esmu ļoti mainījusies izskatā,vairs neesmu tā meitene ar pumpainu seju.Un te arī un sākas dilemma.
No vienas puses,es gribētu it kā atriebties un atbraukt uz to salidojumu.Paskatīties sejā visiem tiem,kuru dēļ nevarēju ciest sevi.Un arī nedaudz palielīties,jo cik es zinu esmu viena no veiksmīgakiem skolas absolventiem.Arī gribētos satikt dažus skolotājus,kuri mani atbalstīja un iedvesmoja skolas laikā.
No otras puses,negribu līdzināties tiem cilvēkiem,kuri dara citiem pāri.Jo tas nav ļoti pareizi.Un es negribu klausīties tos murgus par to,kāda mums bija laba klase utt.,jo tie būs meli,un arī skatīties uz to,ka kāds lielās par to,ka tagad dzīvo uz pabalstiem vai apčakarē vīriešus,lai tie izmaksā atpūtu/mašīnu utt.
Ko Jūs darītu manā vietā?Ietu uz tādu pasākumu vai tomēr nē?