Vai ir kāda kas nekad nevienam nav patikusi?

Reitings 795
Reģ: 10.12.2014
Man liekas pat visresnākās un neglītākās meitenes kādreiz kādam iepatīkas, vai viņi vismaz izliekas, jo ir izmisuši. Nemaz nerunājot par skaistām vai parastām, jau sākumskolā vai pat bērnudārzā tas notiek.
Zēniem un vīriešiem gan tā nav. Man ir pāri 25, nekad neesmu nevienai paticis, tikai apsmiets un ienīsts.
28.05.2017 09:27 |

Reitings 8847
Reģ: 12.04.2017
protams, tieši tā. Mūsu ir pārāk daudz, lai attiecības būtu visiem. Tu taču necentīsies apgalvot pretējo?

Westpoint, centīšos. :D Tas tā būtu, ja būtu iespēja izvēlēties tikai sava vecuma un savas pilsētas, valsts pārstāvi. Kā nosaki, ka cilvēkam nav paredzētas attiecības? Mūža nogalē?
28.05.2017 20:04 |

Reitings 5884
Reģ: 25.08.2013
Nu piemēram es neticu, ka mana mamma jebkad izveidos attiecības ar kādu vīrieti. :-D Lai gan viņa vēl ir jauna un pat diezgan izskatīga (palikusi). Jo viņa šausmīgi norobežojas no vīriešu uzmanības, ir ļoti ciniska pret visiem vīriešiem, un saka, ka viņai nevajag, nevajag, nevajag. Ja visu laiku skandināsi, ka man jau nevajag, tad tev nekad arī nebūs.
28.05.2017 20:16 |

Reitings 241
Reģ: 24.08.2016
Duujaa - manā uztverē arī attiecību ziņā eksistē tādi paši kritēriji kā jebkurā citā sfērā. Nu, piemēram, cilvēks grib būt labs programmētājs, ar gaišu galvu, taču viņam ir ļoti slikta redze un ilgāk pie datora kā 10 min nevar nosēdēt. Teorētiski viņš it kā atbilst šim amatam, bet praktiski strādāt būs ļoti grūti. Vai kaut vai par sevi - no 5.klases aktīvi spēlēju florbolu, viss bija, gāja uz augšu, mērķēju uz visaugstāko līmeni. Viss it kā bija kārtībā - laukumu labi pārredzēju, spēles IQ bija, sapratos ar komandas biedriem, taču roku veiklību, lai kā censtos, vajadzīgajā līmenī uzdabūt neizdevās. Tad paliek izvēle - vai nu darīt kaut ko tāpat, vai darīt ko citu.
Arī attiecībās, teorētiski katrs var būt attiecībās, saieties ar tādu, kas ir galīgi izmisis (dzērāji, cilvēki no nelabvēlīgām ģimenēm utt.), taču kurš normāls/a to gribēs?
28.05.2017 20:21 |

Reitings 8847
Westpoint, karjerā ir kritēriji, kāds punkts, kad saprast, kas padodas, kā izmērīt to visu. Attiecībās, kādēļ tas uzreiz traktējas kā saieties ar nelabvēlīgiem cilvēkiem? Kā tu saproti, ka esi radīts attiecībām, ka tās ir tavā dzīvē paredzētas?
28.05.2017 20:32 |

Reitings 8847
Kaut kā jau cilvēki atrod viens otru, man tā šķiet. :-)
28.05.2017 20:33 |

Reitings 241
Kā tu saproti, ka esi radīts attiecībām, ka tās ir tavā dzīvē paredzētas?

To var viegli saprast pēc tā, ka pretējais dzimums tevi uztver. Tādus cilvēkus īsti neņem pa pilnu ne verbālajā, ne neverbālajā saziņā. Un sāls neslēpjas vārdos, bet gan enerģētikā, kas kaut kā tiek sajusta :) Tas gan uzreiz nenozīmē, ka cilvēks ir slikts.
28.05.2017 20:39 |

Reitings 2264
Reģ: 21.01.2013
Nezinu nevienu sievieti, kura nebūtu nevienam patikusi - visām man zināmajām, kuras kādreiz bijušas klases atstumtās, ir ģimenes, bērni. Toties vienu vīrieti gan zinu, trīsdesmitgadnieku, kurš ir palicis bešā un kurš sievietēm nepatīk, lai gan nekādu tādu uzreiz pamanāmu defektu vai trūkumu viņam nav.
28.05.2017 23:22 |

Reitings 8847
Westpoint, iespējams, bet liekas, ka tādi cilvēki ir ļooooooti maz. :-)
29.05.2017 16:42 |

Reitings 241
Westpoint, iespējams, bet liekas, ka tādi cilvēki ir ļooooooti maz.

Kādi tieši? Ar to nepiesaistošo enerģētiku? Es vienu toč zinu, par otru neesmu līdz galam pārliecināts! :D
29.05.2017 21:43 |

Reitings 8847
Westpoint, jā, kad neņem vispār par pilnu, nezinu personīgi nevienu. Tu tā no malas nosaki, jau profesionālis esi? :D Nepiesaistoša enerģija, kā to tu sauc, var būt konkrēti pret kāda tipa cilvēkiem. Iespējams mēs neredzam to otru pusi, kā viņš uzvedas citādāk, kā izturas, kas varbūt to maina, jo darbībām, raksturam, nu tādām racionālākām lietām šķiet ir būtiska nozīme un ietekme uz visu.
29.05.2017 22:30 |

Reitings 241
Duujaa, jāaa, man ir sekmīgi aizstāvēts doktora grāds "cilvēka ņemšanas pa pilnu noteikšanā" :D Bet ja nopietni, nu man tā vismaz liekas, neteiktu, ja nepazītu dziļāk šo cilvēku. Piemēram, runājam, viss ok, ar citiem čaļiem runā, arī neviens neko sliktu nesaka, ka būtu kaut kāds jocīgs vai tamlīdzīgi. Taču, pietiek vienalga kādai meitenei ienākt, kad ir vairāki, ieskaitot viņu, tad viņa viņam uzmanību nepievērsīs. Vai otrādi, runā viņš ar kādu, it kā kādus vārdus pārmij, bet atnāks cits un viņa noteikti pārslēgsies uz to citu vairāk. Kaut kā tā. Vienīgais, varbūt trūkst viņam tā pushydaba, nezinu.
29.05.2017 23:17 |

Reitings 8847
Westpoint
jāaa, man ir sekmīgi aizstāvēts doktora grāds "cilvēka ņemšanas pa pilnu noteikšanā"

:D
Varbūt nav trāpījies pareizā kompānijā vai apgrozās vienas jomas cilvēkos. Nezinu gan, ko es gribu pierādīt, bet interesanta lieta. :D Kāda tad ir tava daba, ja zini, ka tev tā nav?
29.05.2017 23:23 |

Reitings 241
Vai tiešām nekad neesi tam pievērsusi uzmanību šai enerģētikas būšanai un starojumam no cilvēka? :D To ir grūti tā pierādīt, jo lieta visai relatīva un jebkurš var pateikt, ka tam cilvēkam x nav a, b vai c vajadzīgās īpašības (brīnos, ka kāds jau nav iejaucies mūsu diskusijā), taču ir vairāk kā skaidrs, ka it kā sīkas, bet tomēr nianses, kā balss tembrs, kustību amplitūda (jo īpaši sarunas laikā), žesti, nemaz nerunājot par kopējo izskatu, katrs pa druskai kaut ko ietekmē. Un pat ja visā visumā liekas ok, beigās sanāk, ka tomēr kaut kas nav, bet tas nav uzreiz tā, ka stulbs, kautrīgs, valdonīgs utt.
Un to pēdējo jautājumu īsti nesapratu, piedod :D
29.05.2017 23:32 |

Reitings 8847
Vai tiešām nekad neesi tam pievērsusi uzmanību šai enerģētikas būšanai un starojumam no cilvēka?

Īsti nē. :D Nu jūtu, kāds cilvēks, vēl nepazīstot, bet ja kas nesanāk viņam (piemēram attiecībās), tad var atrast cēloni, enerģijās un starojumā es to nemeklēju.
Pēdējais bija, kā zināt, ka ar savām enerģijām viss ir kārtībā? Vai kaut kā tā, jo parasti to noveļ uz raksturu, piemēram.
29.05.2017 23:36 |

Reitings 241
Pēdējais bija, kā zināt, ka ar savām enerģijām viss ir kārtībā? Vai kaut kā tā, jo parasti to noveļ uz raksturu, piemēram.

Ar to viss ir kārtībā, ja tu spēj rast kopīgu valodu ar daudziem cilvēkiem. Piemēram, mans tēvs spēj rast kopīgu valodu ar praktiski dažāda rakstura cilvēkiem. Tie, kas sākumā ir naidīgi noskaņoti, beigās tāpat ar viņu iesmej par kaut ko un kļūst par pilnīgi cita veida cilvēkiem. Pozitīvi cilvēki pats par sevi. Tādus cilvēkus var apbrīnot un tas nav tikai rakstura nopelns. Vienkārši viņš tāds ir. To pašu par visām varītēm var mēģināt darīt kāds cits, bet rezultāts nebūs gaidītais. Nu kaut kā tā.
Pietiek jau ar to, ka spēj labi komunicēt un justies iekšā (uz ātro nevaru izdomāt citu vārdu) ar kaut nelielu daļu cilvēku :)
Un tad ir tas man zināmais cilvēks, kuram vienalga, kāda meitene nāk pretī pēc dabas, nekas nesanāk.
29.05.2017 23:44 |

Reitings 241
Izdomāju labāku vārdu savienojumu - uz viena viļņa :D
29.05.2017 23:46 |

Reitings 8847
Uz viena viļņa skan labāk. :D Tikai par to vienu cilvēku, ko tu saki, neticās, ka nav kaut kāda cita ''vaina'', bet kas to lai zina. :-)
29.05.2017 23:52 |

Reitings 241
Tā jau zināju, ka neticēsi :D Bet nu uz ticību arī necerēju, virtuāli to pierādīt ir gandrīz vai nereāli
29.05.2017 23:54 |

Reitings 8847
Westpoint, nē, nē, tas nebija ''tā noteikti nevar būt, nekad neticēšu'', tik tā, ja meklētu, varbūt ko ar savu kritisko aci atrastu. :D
30.05.2017 00:01 |

Reitings 241
Duujaa, ja tev ir ierasts nēsāt līdzi palielināmo stiklu, tad domāju, ka šādas tādas blusas atrastu gan :D Bet tādas ir katram un tur atkal, ko kurš grib interpretēt - vai pieķertais materiāls ir atbilstošs, lai uz tā pamata būvētu pierādījumu bāzi par konkrētā indivīda "neatbilstību".
30.05.2017 00:06 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)