Meitenes mazliet savāds jautājums, laiku atpakaļ hesburger ēdu trotilu ar soju,tīri labi iegaršojās,labprāt pati ikdienā ēstu sojas gaļu,bet nezinu kur veikalos to var iegādāties? :-)
Meitenes mazliet savāds jautājums, laiku atpakaļ hesburger ēdu trotilu ar soju,tīri labi iegaršojās,labprāt pati ikdienā ēstu sojas gaļu,bet nezinu kur veikalos to var iegādāties? :-)
Tas būtu vienīgais veikals,kur ir iespēja iegādāties sojas gaļu?
Tev neder Olimpija vai Rimi? :-D Katrā ziņā visos lielākajos Rimi ir (tajā stendā, kurā ir bezglutēna pārtika u.tml., parasti apakšējos plauktos), protams, arī visādos veselīgajos veikaliņos, kuros ir bezlaktozes, bezglutēna, eko, bio pārtika. :-)
Rimi, SuperNetto pie spec.pārtikas. Maximā tas pats. Es pērku Gogoļa ielā sojas produktu vaikalā, vai Dzirnavu ielas veikalā (google tev izmetīs) vai vēl ir Dabas stacija - Lāčplēša ielā! ;-)
to jau nav jāsauc par sojas gaļu. tā ir soja. es ēdu, jo man garšo un ir vairāki ēdieni, kuros labi iet klāt soja, nevis tāpēc, ka gribētu gaļu, kas nav gaļa :D vispār gandrīz visos veikalos ir soja. topā neesmu redzējusi vienīgais.
soja jāaplej ar karstu ūdeni un jāuzbriedina un tad var gatavot ļoti dažādos veidos, iemarinēt, likt klāt sacepumiem, kotletītēm, uzcept uz pannas, grilēt, visu ko var darīt ar soju.
Es arī kādreiz uz visiem šiem sojas produktiem skatījos ar smīnu, bet kad pamēģināju - tīri nekas. Es gan no Liepājas, bet zinu, ka var nopirkt SuperNeto, arī Maximā esmu redzējusi. Man gan pie sirds labāk iet tās granuliņas, nevis tie lielie gabaliņi, bet katram jau sava gaume.