bet ja kāds būs smukāks, nenozīmē, ka skries uzreiz prom no savējā
ir ir dzirdēts tāds riebīgs uzskats, ka vīrietis ir kopā ar sievieti, kamēr neatrod labāku. it kā cilvēki būtu cits par citu labāki, nevis vienkārši dažādi.
man atkal šķiet, ka cilvēki izvēlās partnerus pēc jūtām un savstarpējās mijiedarbības, nevis tā- tu esi skaistākais cilvēks kādu jebkad esmu redzējusi, 10 points, pametu savu partneri un mēģinu ielīst biksēs nākamajam.
Man arī nepatiktu tas viss, jo es personīgi uz nevienu citu neskatos un nedomāju
Nedomāju, ka tas ir saistīts ar dzimumu. Drīzāk vienkārši tie, kuri ir attiecībās attiecību pēc (nevarēja atrast neko labāku tajā brīdī, bet gribējās attiecības), tie arī turpina paralēli meklēt cilvēku, ar kuru tiešām gribētu būt kopā.
Domāju,ka abi dzimumi, skatas uz pretējo dzimumu,bet nevis met acis,vienkārši paskatās. Es redzu smukus puišus, bet tak acis nemetu,paskatos un viss,vairāk tak neko citu nedaru. Tāpat domāju,arī draugs redz smukas sievietes,bet tak nesāks mest acis ,siekaloties vai vēl ko citu darīt.
Esot attiecībās, vīrieši met acis uz citām sievietēm, izvērtē, lūko, vai nav viņa perfektā kaut kur, pievērš uzmanību. Sievietes tomēr neievēro vairs citus vīriešus lielākoties, jo saskata to izcilo jau sev blakus, nemana pārējos.
Kaut kur lasīju, ārzemju portālā, ka vīriešiem skatoties uz sievietēm izdalās dopamīns.