Par tējas naudām vispār tāds strīdīgs jautājums. Tie, kas strādā vai ir strādājuši apkalpojošā sfērā saprot viens otru un atstāj to tējas naudiņu, neatstātu tikai tad, ja tiešam viss būtu zem katras kritikas. Bet tā ja ej ēst uz restorānu, tad ir arī jāpadomā vai viesmīlim atstāsi, jo no viesmīļa var būt daudz, kas atkarīgs ne tikai pasniegt ēdienu. Viņš veido atmosfēru, pieskata, lai viss būtu kārtībā, var sarunāt ar šefpavāriem, lai uztaisa īpaši, ātrāk vai, lai klāt pieliek vairāk. Tas pats arī kā atnest to par ko Tev nebūs jāmaksā. Plus, ja nāksi otru reizi uz to pašu vietu, tad ticu, ka viesmīlis Tevi ar smaidu sagaidīs un apkalpos kā vajag.
Viesmīlis priecāsies arī par tiem pašiem 2 eur, diemžēl viesmīļa alga sastāv puse no nostrādātajām h un puse ir tās tējas naudas.