Aizdomājos, vai maz ir iespējams?

Reitings 300
Reģ: 10.06.2016
Dāmas, šodien es aizdomājos par tēmu ap ādu( sejas ādu un visu pārējo ādu sievietēm kas ir ) . Vai diez maz ir iespējams 40 gados , un 50 gados darīt tā lai sejas āda un visa pārējā āda izskatās kā 20-25 gadniecei ? Nu es domāju panākt to ar ( kosmetoloģiju, dermatoloģiju, pārtiku uttt, vnk rūpes ) vai ir iespējams? :-)
+ Vai ķirurģiski arī maz ir iespējams uztaisīt jaunu seju tikos gados ?:-)
15.05.2017 14:09 |

10 gadi
Reitings 4681
Reģ: 29.01.2009
Moa, paldies ka dalies ar savam zināšanām.
20.02.2018 13:21 |

Reitings 1164
Reģ: 16.09.2015
Paldies, Moa.
Ir dažādas manuālas tehnikas, kas vērstas uz muskuļu atslābināšanu (botoksa efekts, tikai veicams ar rokām), asinsrites uzlabošanu, limfas atteces veicināšanu. Bet šīs tehnikas tad ir jādara katru dienu, tam veltot vismaz 20 minūtes.

Vai Tu varētu padalīties ar šīm tehnikām?
20.02.2018 13:25 |

Reitings 154
Reģ: 22.08.2015
Moa, interesanti lasīt Tavu viedokli. Kā ir, piemēram, ar sejas jogu, ir ieteicama vai tomēr ne?

Nav saprotams, kādas darbības slēpjas zem vārda sejas joga. Var nodarīt gan labu gan sliktu, atkarībā no tā, kas tiek darīts. Ja es redzētu, tad varētu pateikt savu viedokli.
Vai Tu varētu padalīties ar šīm tehnikām?

Esmu atradusi manuālās tehnikas metodi, saucas Revitonika (var lejupielādēt torrentos), kas ir fizioloģiski pamatota un palīdz manai sejai. Man uztrauca ne tik daudz novecošanās, cik sejas muskuļu saspringums, kas izraisīja galvassāpes. Sajūta, it kā uz sejas sāpīga, cieta maska. Revitonika palīdz atslābināt muskuļus. Uzreiz pēc tehnikām muskuļi paliek mīksti un elastīgi. Pēc laika arī uzlabojās sejas izskats kopumā, jo muskuļu atslābināšana ir tas pats, ko dara botokss.
Varbūt arī arī citas efektīvas metodes sejai, bet pagaidām neko labāku neesmu atradusi.
21.02.2018 00:11 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits