Villanelle @ 21.12.2019 10:49Paceļu tēmu.
Vai kāda bijusi uz Spray Tan Adrenaline studijā? Vai ir to vērts un kāds rezultāts?
jā, es arī biju oranža. Neiesaku.miss99 @ 21.12.2019 11:18
Ja patīk oranžas krāsas iedegums tad adrenalina tan ir kā reiz. Man nepatika un es biju šausmīgi pleķaina
look @ 05.06.2017 11:36Arī ļoti nepatīk tas ziemas bālums, solāriji neuzrunā, parasti izlīdzos ar sprejiem.
Šopavasara labākais atklājums - tonējoša dušas želeja - vienkārši ieziepējos kā pasti dušā mazgājoties - tad 3 min jāpagaida. Un reāli labs rezultāts. Nebija ne baltas kājas, ne vēders. Vienkārši ideāli. Un pilnīgi nekādas švīkas nepaliek. Brūnums veidojas pakāpeniski, ar katru nākamo mazgāšanās reizi paliek intensīvāks. Redzams jau pēc pirmās lietošanas reizes. Ideāls tonis pēc 3ās mazgāšanās reizes. Toņa uzturēšanai pietiek ar lietošanu reizi 4-5ās dienās.
http://bestcosmeticshop.lv/lv/iedegumam-pastonejosa-kosmetika/dusas-zelejas-iedeguma-veidosanai-nostiprinasanai/st-tropez-gradual-tan-medium-lotion-in-shower-dusas-zeleja-zeltaina-iedeguma-veidosanai-mazgasanas-laika-200-ml/
DebesisIekritaTevī @ 21.12.2019 14:15
Vai tai dušas želejai ir tā nepatīkamā pašiedeguma līdzekļu smaka? ? un cik daudz brūnāks var palikt? ?