sveikas! kāda zin,vai internetveikalā cenas un izvēle ir lielāka kā Olimpijā? Varbūt jaunajā Dominas veikalā ir lielāka izvēle? Ir daži modeļi,kas ļoti iepatikušies...(l)
Cenas noteikti LV veiklos ir augstākas. Piemēram NIKE fitnesa topam atškirība bija 6 euro. Internetā arī izvēle likās lielāka. Dominas un Olimpijas veikals nevaru salīdzināt-abi milzīgi :D
Man Dominā patīk labāk, jo Olimpijas veikals atgādina kaut kādu miskasti.. Varbūt tas tikai man tā gadās, bet vienmēr, kad aizbraucu tur, visur viss mētājas un neviens nekad neko nevar laicīgi atrast. Tāpēc labāk izvēlos Dominu kaut vai tikai tādēļ :D
Man Dominā patīk labāk, jo Olimpijas veikals atgādina kaut kādu miskasti.. Varbūt tas tikai man tā gadās, bet vienmēr, kad aizbraucu tur, visur viss mētājas un neviens nekad neko nevar laicīgi atrast.
Man tā liekas arī ne-Latvijas Sportsdirect veikalos. :-D Izvēle viennozīmīgi plašāka ir internetā, nemaz nerunājot par cenu atšķirību un vispār spēju kaut ko atrast.
paldies par atbildēm:) jautājums radās,jo vēlos pirkt apavus,un tie man parasti jālaiko,jo pēda plata,ne visi atbilst izmēram,it īpaši slēgtie....jebkurā gadījumā,var taču viegli atgriezt,vai ne?:)
Veikalam nav pienākums 14 dienu laikā pieņemt preci atpakaļ, ja nav brāķis. Vari aiziet uz veikalu pamērīt, tad pasūtīt no internetveikala. Vienīgi ar sūtīšanas izmaksām beigās tik pat arī sanāks.