Man gan šķiet, ka ilgstoši būt vecmeitai un lozungi 'esmu laimīga bez vīrieša ', 'man nav vajadzīga otrā pusīte, esmu viens vesels ', 'es ierados viena uz šīs pasaules un mierīgi varu tā arī dzīvot 'u.c. ir sevis mānīšana, jo sieviete saprot, ka ir nelaimīga, bet ir taču sevi kaut kā jāuzmundrina, lai visu laiku neraudātu spilvenā. Veidot romantiskās attiecības ir dabiski un vajadzīgi, visiem vajag atbalstu, mīļumu, seksu, plānus par ģimenes veidošanu utt. Hobiji, mājdzīvnieki, draugi ir labi, bet tas nevar aizstāt garīgo un fizisko mīlestību, kas ir attiecībās. Protams, nevar būt tā, ka bez vīrieša esi nulle bez savām interesēm utt., bet normālās attiecībās jau tā nemaz nav. Tā kā man šķiet, ka, esot vienai, izjust otra cilvēka trūkumu ir normāli un nekas nepalīdzēs ilgstoši nekas cits kā nākamo attiecību izveidošana. Īslaicīgi, protams, aizrautīgs hobijs vai vienas nakts sakari var likt aizmirsties.
Sterotipiskā domāšana visās malās. Visi cilvēki ir vienādi, visiem vajag to pašu, ko man, lai būtu laimīgi un ja jums laimi nes kas cits, nevis attiecības, tātad mānat sevi un īstenībā esat nelaimīgi, jo es pazīstu jūs labāk, nekā jūs paši pazīstat sevi.
Pilniigi piekriitu
KindaPsycho.. Ir pilniigi garaam iedomaaties, ka visi cilveeki ir vienaadi un, ja vinji nepiekriit tavam viedoklim vai dziives uzskatiem, tad vinji sevi meegjina apmaaniit...
Mees visi esam tik dazaadi, ar savu raksturu, dziives pieredzi, "bagaazu". Nu nav visaam sievieteem taa, ka vinju dziive nav piepildiita bez viiriesa, gjimenes un beerniem..
Labi, es nevaru gluzi spriest kaa ir tad, ja tev vispaar nav nekaadu attieciibu ar viirieti, bet es, esot attieciibaas, kuraas nedziivojam kopaa, neplaanojam kopiigu naakotni un gjimeni, juutos vislabaak.. Esmu paaris reizes meegjinaajusi dziivot kopaa ar savu viirieti, esmu bijusi par saderinaajusies, bet tas viss mani taa spieda nost, ka vienmeer esmu aizbeegusi, ja attieciibas paliek paaraak nopietnas.
Mani nebiedee vecumdienas bez beerniem un mazbeerniem.. Zinu, ka nebuusu pilniigi viena, man apkaart taapat buus cilveeki, ar kuriem laiku pavadiit.. Da kaut vai pansionaataa dziivosu un tur balliites organizeesu. :-D Galvenais, lai ir laba veseliiba, par paareejo man nospljauties.