Es jutos ļoti laimīga, kad dzīvoju viena, tikai tad to nenovērtēju.
Tie 2,5 gadi bez vīrieša, toties vienai pašai atsevišķā dzīvoklī man bija viens no skaistākajiem dzīves posmiem.
Skaisti bija tāpēc, ka biji bez vīrieša, jeb tāpēc ka biji 22 gadus jauna un vīrieši rindā stāvēja pie mājas durvīm?
Reāli mēs visi bijām un būsim vieni, jo var jau sapņot, ka atnāks kāds, kas sakārtos visu tavā vietā, bet vai tu tiešām gribi būt atkarīga kā mājdzīvnieks no kāda, tikai lai būtu ilūzija, ka beidzot neesmu viena.
Ar tādu domāšanu tad arī draugus un radus nevajag. Cilvēks ir sociāla būtne, kāpēc jūs cilvēka būtību gribat pataisīt par asociālu?
Man gan šķiet, ka ilgstoši būt vecmeitai un lozungi 'esmu laimīga bez vīrieša ', 'man nav vajadzīga otrā pusīte, esmu viens vesels ', 'es ierados viena uz šīs pasaules un mierīgi varu tā arī dzīvot 'u.c. ir sevis mānīšana, jo sieviete saprot, ka ir nelaimīga, bet ir taču sevi kaut kā jāuzmundrina, lai visu laiku neraudātu spilvenā. Veidot romantiskās attiecības ir dabiski un vajadzīgi, visiem vajag atbalstu, mīļumu, seksu, plānus par ģimenes veidošanu utt. Hobiji, mājdzīvnieki, draugi ir labi, bet tas nevar aizstāt garīgo un fizisko mīlestību, kas ir attiecībās. Protams, nevar būt tā, ka bez vīrieša esi nulle bez savām interesēm utt., bet normālās attiecībās jau tā nemaz nav. Tā kā man šķiet, ka, esot vienai, izjust otra cilvēka trūkumu ir normāli un nekas nepalīdzēs ilgstoši nekas cits kā nākamo attiecību izveidošana. Īslaicīgi, protams, aizrautīgs hobijs vai vienas nakts sakari var likt aizmirsties.