Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Laimīga bez vīrieša

Reitings 232
Reģ: 29.01.2009
Teiktu - labrīt - bet mans rīts nav sācies labi.
Jau no saviem 13 gadiem esmu domājusi kā būt attiecībās. Visu laiku gribēju, lai mani kāds mīl un es mīlēšu viņu. Iegalvoju sev, ka tikai ar mīlošu vīrieti blakus būšu laimīga. Tagad, kad jau vairāk kā 6 mēnešus esmu viena, esmu centusies nostāties uz kājām, atgūt pašcieņu, šorīt atkal mani pārņēma tā doma, ka tikai ar vīrieti es varu būt laimīga. Gribas būt vajadzīgai. Varbūt visa sakni var meklēt tajā, ka esmu augusi bez tēva, vai, ka mamma savu mīlestību vairāk izrādīja māsai. Nezinu.
Laikam esmu ļoti nepašpietiekama. Es nezinu kā darīt sevi laimīgu. Un, galvenais, kā būt laimīgai bez vīrieša?
Ir kādas receptes? :)
01.05.2017 10:24 |

Reitings 242
Reģ: 15.03.2017
Cik tev gadi?:-)
Bet ja vispārīgi tad šādās domas mūsos ir gan bioloģiskas, gan sabiedrībā uzspiestas (kaut vai visas filmas ar laimīgām beigām).
Sievietes laimes atslēga gandrīz vienmēr ir viņas ģimene un bērni un tās būs tās lietas, kas sildīs sirdi novecojot...
Esam vienmēr nedaudz savtīgi, vientuļi un dzīvojam savā galvā. Visi vēlamies tikt novērtēti, mīlēti, cienīti utt.
Nekādi izdomāti aizvietojumi neeksistē un sevi piemānīt ir grūti, bet ir lietas, kuras tiešām no sirds patīk. Sievietēm tādas ir bieži ēst gatavošana, augu kopšana, roku darbi (piemēram, adīšana), bet var būt arī zīmēšana, sportošana un citas aktivitātes, kuras tev vienkārši patīk un piepilda tavu ikdienu ar smaidu.
Iesaku palasīt kādu labu grāmatu, piemēram, Arkādijs Pancs "Sarunas par laimi"
01.05.2017 10:50 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Laimes sajūta veidojas galvā. Viegli teikt, sarežgītāk realizēt - mēģini iemīlēt dzīvi bez 2. pusītes. Ir forši būt ar vīrieti tāpēc, ka vins padara Tevi vēl laimīgāku.. nekā tāpēc, lai vnk nejustos nelaimīga :-)
01.05.2017 11:02 |

Reitings 3897
Reģ: 01.01.2017
Es nezinu kā darīt sevi laimīgu. Un, galvenais, kā būt laimīgai bez vīrieša?
Ir kādas receptes?

Sex Drugs And Rock n Roll! Tāda recepte derēs?:-P
01.05.2017 11:07 |

10 gadi
Reitings 3122
1) Nostaajies stabili "uz kaajaam" finansiaali, taa, lai ne tikai pietiek idziivosanai, bet komfortablai dziivei, pilnveertiigaam izklaideem, celosanai..
2) Atrodi labus draugus, ar kuriem regulaari satikties (vismaz reizi nedeeljaa) un dariit interesantas lietas kopaa.
3) Atrodi hobijus, kas tevi aizrauj un aizpilda briivo laiku.
4) Iisteniibaa maajdziivnieks arii var radiit maaju sajuutu, kliedeet vientuliibu, likt justies vajadziigai utt.
5) Pilnveido sevi, tiecies ar cilveekiem, apgrozies interesantu cilveeku sabiedriibaa.
6) Straadaa darbu, kas ir challenging (tiesaam nevaru izdomaat atbilstosu vaaru latviski) (s), kas sniedz tev gandariijumu un piepildiijumu.
7) Uzturi regulaarus kontaktus ar savu gjimeni, jo tie ir cilveeki, kas tev liek justies vajadziigai un noveerteetai.
01.05.2017 11:08 |

Reitings 232
Gadi 26. Bet nedz pēc jušanas, nedz izskata neatbilstu šim ciparam.
Ok, teiksim, ēst gatavošana. Jā, tā man patīk, bet, brīdī, kad ēdiens ir gatavs un pašai gandarījums, pakausī iezogas doma - bet kas to visu ēdīs....? Atkal visu taisu sev. Zīmēšana - daru, cenšos, bet sevis kritizēšana ir spēcīgāka, par to, kas parādās uz papīra. Un, jebkurā gadījumā - tā nodarbe, kas iepriecina, ir tikai uz brīdi. Teiksim, tu paēd savas garšīgās vakariņas, sēdi dīvānā, skaties TV un ne no šā, ne no kā sāc skumt, jo domā - cik jauki būtu tagad apķert savu mīlestību. Pareizāk sakot, atceries kā tas bija. Jau ir apjausts ko var sniegt vīrietis, bet tik labi, ko viņš var atņemt.
01.05.2017 11:12 |

Reitings 232
Xanax - pēdējie 6 mēneši tādi ir bijuši, bet jo ilgāk tas turpinās, jo trulāk jūtos.
Liidere - paldies, par konkrētiem ieteikumiem. Daļu cenšos ievērot, bet bieži nolaižas rokas, jo šķiet nav jēgas. Jo labāk jau nepaliek. Mans pesimisms vienmēr ir aktuāls.
01.05.2017 11:17 |

Reitings 2290
Reģ: 19.10.2013
Aizvietojošās nodarbes (hobiji, mājdzīvnieki) jau tikai tā-mierinājums uz laiku. Jebkurā gadījumā pašai jāmainās un jākļūst pašpietiekamai, saprast, ka pasaulē ir arī citas lietas, kas dara laimīgu vai nelaimīgu, beigt domāt, ka ar vīrieti viss ir balts, bez-viss ir melns. Personīgi man liekas dīvaina tāda mīlestības ubagošana no kāda, bet tādi cilvēki ir, pati tādus zinu, laikam grūti to mainīt.
01.05.2017 11:24 |

Reitings 3897
Xanax - pēdējie 6 mēneši tādi ir bijuši, bet jo ilgāk tas turpinās, jo trulāk jūtos.

Sabbbaa es to savu frāzi biju domājis kā ironiju vai joku.:-) Sanāk tu esi izstaigājusi visus nakts klubus, pārgulējusi ar visiem rajona puišiem un pamēģinājusi visu sākot no zālītes līdz "ripām" un pulverīšiem?:-/
01.05.2017 11:27 |

Reitings 242
Varbūt tas ir arī draugu trūkums... esmu daudz domājis, kur visi palikuši... facebook nav draudzēšanās...
Kad biju skolas vecumā nemaz nenovērtēju visas tās dienas, ko ar draugiem pavadiju kopā fiziski un nevis online.
Man jau liekas pati šo raksti varbūt nedaudz netieši, bet kompānija vakariņām nenozīmē tikai "īpašo" otru pusi.
Ārzemēs daudzi tā arī dzīvo vairāki vienā lielā mājā vai dzīvoklī un vienmēr ir kāds ar ko kopā kaut vai pasmieties...
01.05.2017 11:35 |

Reitings 232
Xanax - nē, nē, nepārproti. Es to domāju tā, ka esmu atļāvusies darīt lietas, ko nekad agrāk nebiju domājusi darīt. Ne tabletes, ne pulveri nav lietoti. Ja ilgstoši biju attiecībās, tad tagad, viss ko es atļāvos darīt, man liekas kā neliels noziegums vai noteikto robežu pārkāpšana.
Nikola - nešķiet, ka kaut ko ubagoju, tikai ir tā vēlme, kādam būt vajadzīgai. Bet ne tā kā ir bijis manā iepriekšējā pieredzē. Lai viss ir abpusēji. Un teiksim, iegādāties kaķi, lai tikai būtu par ko rūpēties, arī būtu muļķīgi. Jebkurā gadījumā, mēs esam atbildīgi par to ko pieradinām.
01.05.2017 11:35 |

Reitings 242
xanax tāda nu ir tā bedre un izmisums (un zinu tādus daudz gan meitenes, gan puišus, lai cik tas ironiski nesanētu, bet realitātē tā notiek)
https://www.youtube.com/watch?v=PY9DcIMGxMs
Re kur labs TEDs ko noskatīties
01.05.2017 11:40 |

10 gadi
Reitings 3122
Un veel, protams, baudi viiriesu uzmaniibu, ej uz randinjiem, flirtee uz velna parausanu.. Tas vienmeer pacelj pasapzinju! :-):-)
01.05.2017 11:41 |

Reitings 3897
Sabbbaa atrodi sev kādu hobiju/darbu/nodarbi, no kuras tev "jumts" brauks nost, tā lai tev pat nebūtu laika domāt par pārējo dzīvi.:-) Kad cilvēkam ir daudz brīva laika, viņam sāk parādīties "kreisās" domas.:-/
01.05.2017 11:46 |

10 gadi
Reitings 2910
Reģ: 27.08.2009
Es atkal bišķi nesaprotu, kā cilvēks var būt laimīgs attiecībās, ja viņš nav laimīgs pats ar sevi.
Tas, ka tev ir skumji, ir vienkārši šķiršanās sekas. Parasti cilvēkiem vajag apmēram pusi no laika, ko tie bijuši kopā, lai tiktu pāri.
Visi tev jau deva gana labus padomus. Tikai hobijus gan izvēlies tādus, kur jāiziet no mājām - ej sportot, uz kursiem utml.
Tu esi ienākusi šajā pasaulē viena un tikai pati ar sevi tu garantēti būsi līdz mūža galam. Visi pārējie satiktie cilvēki ir tikai ceļabiedri uz īsāku vai ilgāku laiku.
Ahh, vienatne ir tik lieliska iespēja attīstīties tā, kā TU to gribi, nerespektējot otra vēlmes, laiku, plānus utml. Tu vari burtiski darīt ko vēlies - sākt studēt, pārnākt vēlu vakaros, nekārtot māju, jo svarīgākas lietas jādara, pārcelties uz ārzemēm, aizbraukt garā ceļojumā vai brīvprātīgajā darbā. Jūra līdz ceļiem. :)
01.05.2017 11:46 |

Reitings 3897
baudi viiriesu uzmaniibu, ej uz randinjiem, flirtee uz velna parausanu..

Tā var ātri nostāties uz vienas nakts sakaru sliedēm.
01.05.2017 11:52 |

Reitings 5884
Reģ: 25.08.2013
Ir baigi svarīgi nostāties finansiāli stabili uz savām kājām. Vismaz man tas bija ļoti svarīgi. Es vairāk vai mazāk patstāvīgu dzīvi uzsāku 19 gadu vecumā, kad pārcēlos studēt uz Rīgu, sākumā gan kopmītnēs, bet nu var teikt patstāvīgi, jo pie vecākiem braucu ļoti reti un kopmītnes saucu par mājām. No 22 gadiem sāku īrēt dzīvokli viena pati, jo tad arī jau to varēju atļauties. 19-21 gadā bija visādas randiņattiecības, viens, otrs, bet ne ar vienu nebija nekas nopietns. No 22 līdz 24 gadiem dzīvoju viena un biju brīva, un 24 gados uzsāku pirmās nopietnās attiecības ar kopdzīvi, kas man ir joprojām. Godīgi sakot, man ļoti patika dzīvot vienai! Tā ir tāda brīvība un neatkarība! Absolūti nav jārēķinās ne ar vienu, izņemot kaķi. Nav laika kaut ko sakārtot - nekārtoju, gribas ar draudzenēm aiziet iedzert - eju, nav jājautā otram, vai viņam ir kādi plāni. Ēdienus gatavoju tikai sev, nebija jārēķinās ar to, ka otram var negaršot kaut kas. Bija vieglāk par vieglu ievērot diētu, tagad tā nav.
-
Protams, kad dzīvoju viena, man gribējās blakus otru cilvēku un tagad novērtēju to, ka man tāds ir, vīrietis manu dzīves kvalitāti ir cēlis, piemēram, aicina vairāk kustēties, iedrošināja nopirkt mašīnu, palīdz mājas darbos, labprāt aizved/atved uz draudzeņu ballītēm, organizē šašliku cepšanu, utt., bet atzīšu, ka ir arī ļoti daudz priekšrocību dzīvojot vienai. Ieteiktu saskatīt tās pozitīvās lietas, kas ir, dzīvojot vienai pašai, un novērtēt tās tagad, jo pēc tam to vairs nebūs.
-
Man gan jāsaka, ka ar vīrieti paveicies, kurš no rītiem neceļ augšā, neskatās sporta spēles un pie kura visu laiku netusē kaut kādi draugi, a ja vēl tāds vīrietis trāpītos, es laikam gribētu nošauties.
01.05.2017 12:03 |

Reitings 318
Reģ: 09.02.2017
Man gan šķiet, ka ilgstoši būt vecmeitai un lozungi 'esmu laimīga bez vīrieša ', 'man nav vajadzīga otrā pusīte, esmu viens vesels ', 'es ierados viena uz šīs pasaules un mierīgi varu tā arī dzīvot 'u.c. ir sevis mānīšana, jo sieviete saprot, ka ir nelaimīga, bet ir taču sevi kaut kā jāuzmundrina, lai visu laiku neraudātu spilvenā. Veidot romantiskās attiecības ir dabiski un vajadzīgi, visiem vajag atbalstu, mīļumu, seksu, plānus par ģimenes veidošanu utt. Hobiji, mājdzīvnieki, draugi ir labi, bet tas nevar aizstāt garīgo un fizisko mīlestību, kas ir attiecībās. Protams, nevar būt tā, ka bez vīrieša esi nulle bez savām interesēm utt., bet normālās attiecībās jau tā nemaz nav. Tā kā man šķiet, ka, esot vienai, izjust otra cilvēka trūkumu ir normāli un nekas nepalīdzēs ilgstoši nekas cits kā nākamo attiecību izveidošana. Īslaicīgi, protams, aizrautīgs hobijs vai vienas nakts sakari var likt aizmirsties.
01.05.2017 12:14 |

Reitings 5884
Reģ: 25.08.2013
Es jutos ļoti laimīga, kad dzīvoju viena, tikai tad to nenovērtēju. Būsim godīgi, kaisle attiecībās un taureņi vēderā ir tikai ļoti īsu laiku. Tagad man blakus ir cilvēks, ar ko sakrīt viedoklis, kuru es mīlu, kurš atbalsta, palīdz tikt galā ar kaut kādiem negludumiem darbā vai nostājas manā pusē, ja ir kašķi ar draudzenēm vai radiem, dzīve ir kļuvusi ērtāka, bet es esmu kļuvusi stipri laimīgāka? Nē, nedomāju. Bet tas ir no cilvēka atkarīgs, man laime nekad nebūs otrā cilvēkā (kā daudzas jaunās māmiņas saka, ka re, bērnā ir laime). Man laime ir sevī.
01.05.2017 12:26 |

Reitings 352
Reģ: 23.07.2016
Pieskārienus, intimitāti, romantiku utt. jau neviens kaķis/hobijs neaizvietos. Ja nejūties laimīga, tad meklē attiecības, visiem nav jābūt vieniem. Citi tiešām nevar bez attiecībām un vēlas savu mīlestību un uzmanību dalīt ar kādu.
01.05.2017 12:27 |

Reitings 232
Sparkle Tu tikko pateici, ka iespējams esmu normāla :) paldies tev!
01.05.2017 12:32 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits