Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

3 zemūdens akmeņi

Reitings 242
Reģ: 15.03.2017
Nedaudz ar jautru prātu rakstīta ideja...
Situācija tā tad puisis/vīrietis satiekat viss palielam labi, randiņi labi un tad vienā brīdī izviliniet sev interesējošus jautājumus vai pamanāt detaļas, kuras jūs tracina tik ļoti, lai uzreiz teiktu gals.
Kas varētu būt šie 3 akmeņi jums? Alga, locekļa izmērs, kāds nenoslaucīts puteklis uz plaukta, neglīti kāju pirksi :D padalieties
01.05.2017 00:27 |

Reitings 242
Reģ: 15.03.2017
Pateicoties milzīgajai popularitātei esmu izveidojis pretēju diskusiju, forumā attiecības Moderno sieviešu pūra lāde :-)
02.05.2017 18:26 |

Reitings 38
Reģ: 10.03.2017
Te daudzas ir nosaukušas tādas īpašības, kas ir pārāk pašsaprotamas. Kam gan patīk smildīgi vīrieši :-D
Es nekad negribētu sev blakus cilvēku, kas regulāri aprunātu kādu aiz muguras, bet acīs nekad nespētu pateikt. Tādās situācijās šis vilvēks būtu zemāks par grīdu.
02.05.2017 21:55 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
visu siiki nelasiju, bet aizdomajos. es esmu sava zinja vecmodiga, man patik, ka virietis ir tas stiprais, visu varoshais kamer es esmu sieviete :) nekad apzinati neteloju ne dumji, ne nevaroshu. es vinu loti biezi iesaistu it visaa un vienmer pasaku paldies jo noverteju. taisu est un mili paludzu nomizot kartupelus vai nomazgat to lieko raibo blodu jo man vajadzes lai vins sagriez tomatus:) es kautka lielakoties neesmu pukstejusi, slikta oma protams ir bijusi, nemelosu. un vel, atceros vecmammas, lai vinai vieglas smiltis, teikto, neprasi vai vins var izdarit to un sito, vienkarsi pasaki, ka jaizdara. jo jautajums dod lielaku iespeju atteikt:) kautka palicis atmina un vienmer strada. vel ko no vinas iemacijos, ari manu vecaku gimene ta bija,ne gan vienmer:), bet jaatceras pateikt paldies.
pati esmu skapisus skruvejusi, spuldzes mainijusi. bet labak palugsu virietim un kamer vins skapi skruve, sezu blakus, padodu skruvgriezi un plapajam, pa vidam izmetu kadu fraazi cik vinam smuki muskuli :) bet es tada vienmer esmu bijusi, notelot ilgtermina gruti ja esi savadaks personas tips. man loti patik izradit savam virietim cik vins labs :)
03.05.2017 09:45 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)