Sveikas!
Vakar un šodien mani sagaidīja patīkams pārsteigums no Slepenā pielūdzēja. Vakar, gluži kā kādā romantiskā filmā, man piezvanīja pie durvīm, bet, kad vēru vaļā, neviena tur nebija, tikai uz paklājiņa nolikta skaista, sarkana roze. Protams, paņēmu, pasmējos un ilgi nelauzīju galvu par to, kas to tur būtu nolicis, tikai palūrēju pa logu, vai mans pielūdzējs netaisās bēgt.
Šodien, pārnākot mājās, man durvju šķirbā bija atstāta ļoti romantiska vēstule datorrakstā, pieminēts arī mans vārds, bet paraksts rakstīts ar roku - Slepenais pielūdzejs. Rokrakstu nepazīstu.
Šobrīd nav īsti tāda puiša, kas man īpaši pievērstu uzmanību, tāpēc domāju, ka draudzenes vienkārši grib izjokot. :-D Lai arī kā, ir tas pielūdzējs, vai nav, vienalga patīkami. Vismaz tas cilvēks uzlabo garastāvokli. :-D
Rakstu, ne tikai tāpēc, lai nedaudz palielītos, cik man interesanti gājis, bet arī lai uzzinātu, kā Jums ir gadījies. Vai kāds ir atstājis slepenas zīmītes, varbūt ļoti netradicionāli atzinies mīlestībā vai kā tamlīdzīgi. Šovakar ļoti gribētos palasīt Jūsu stāstus. :-)