Lieta tada ka nesaprotu kas ar mani notiek. Un kur man versties. Lieta tada ka viss sakas pirms 2 menesiem ar izteiktiem elpas trukumiem miera stavokli, panikas lekmem. Un ilgstosu trauksmi, kas nedeva man mieru.
Pirms 4 gadiem tika noteikta Vegetativa distonija, jo ari bija sie elpas trukumi. Tika parbaudita sirds, plausas, usg vairogdziedzerim, analizem utt...Viss ok, uzlika diagnozi VD. Ar laiku vina kautka atgaja. Bet nu saakas 2 menesus es neesmu cilveks. Man visu laiku ir slikti, elpas trukums jau 2 menesi, tiklidz sanemos un meginu nedomat par to, pielip nakama problema klat. Naktis slikti gulu, murgoju, izjutu degsanas sajutu, viss kermenis deg, eju gulet ar bailem ka nepamodisos vairs..ari panikas lekmes, izmisuma sajutas, bezizejas stavoklis. Taja bridi sajutas kas parnem ir briesmigas, to iespejams, sapratis tikai tas kurs cies no depresijas..Dzivoju bailes, vienas bailes par slimibam, par navi, par to ka tas nekad nebeigsies. Gimene bruuk del manas problemas.
Vakar pamodos ar sapem vedera lejasdala, vairak kreisaja puse, vilka mugurai krustus, sapes iztaroja uz abam kaajaam. Iedzeru nospu, pargaja. Tad sajutu ka visu laiku sap/lauz kauli, visaa kermeni durstisana ar sausmigu bezspeku un slimu passajutu, bet nav ne temperaturas, ne kadas citas pazimes kas noraditu uz slimosanu. Protams, atkal apatija un bezizeja klaat...tiksu vala no sis problemas naaks nakamaa..vai tiesam sapes vederlejasdala, kaja un sapes kaulos var but depresijas simptoms? Ja man likas ka depresija izpauzas kad cilveks neko negrib tad tagad zinu kas ir depresija un nenovelu to nevienam. Tas ieksejas sajutas ir sausmigas, ka liekas ka izejas nav..ka gribas lugt kadam palidzibu, bet nav kam...Vai ir kads cilveks kurs ir piedzivojis ko lidzigu un kaa lai arstejas?