Man vairāk interesē aktīvi un interesanti... Žurnāliste/advokāts/komunikācijas speciālists/sabiedriskās attiecības... bet es vēl nezinu - izskatu visus variantus, jo nav konkrēta tēma kas interesē, galvenais lai ir darbs ar cilvēkiem,komunikāciju:-D
Katek_k, drīzāk iesaku padomāt, kur tu tālāk gribi strādāt, kādā jomā, kādā amatā. Ar kādiem cilvēkiem. Tu stādies priekšā, ko dara cilvēks, kurš izstudējis sabiedriskās attiecības, piemēram?
Katek_k, varbūt ir kaut kas, kas tev padodas? Ne vienmēr tas, kas mums šķiet piemērots arī patiks. Es domāju, ka man tas būs radošais darbs, bet ļoti kļūdījos.
Tu tāpat kā daudzi jaunieši sāc no nepareizā gala - ir jāsaprot, ko gribi darīt, un tikai tad sāc domāt, kāda izglītība un vai vispār izglītība tam nepieciešama. Varbūt tavs sapņu darbs ir tāds, kam nemaz nevajag augstāko.
Žurnālismu Turībā neiesaku, pati izgāju tur pirmo kursu, kad tikko Turībai bija tā programma. Nebija pat akreditēta programma! Nezinu kā tagad, neturpināju studijas pēc pirmā kursa.
Vairāki paziņas studējuši sabiedriskās attiecības Turībā... daudzi tagad nodarbojas ar saviem biznesiem pasākumu organizēšanā un citās ar SA saistītās jomās... man vislabāk Turībā patika tas ka mācīšana nenotiek tikai mācīšanās dēļ, bet gan lai veicinātu idejas ko pašiem turpmāk dzīvē darīt...