Man enerģijas vispār nav - ne nedēļas nogalēs, ne pēc darba. Esmu jau ar to samierinājusies.
Vienīgi atvaļinājumos :D
Sportoju 2x nedēļā no rītiem, pēc darba enerģijas nebūtu.
Tā kā pārvācos nedaudz tuvāk darbam, domāju braukt ne-sporta dienās ar velo un, varbūt, apmācīties uz longboard īsākiem braucieniem.
Agrāk ar velo braucu uz citu darbu, kas bija tuvāk (10km uz katru pusi). Arī neteikšu, ka baigā enerģija bija, tik tas, ka patīkami dzestrā rīta gaisā braukt.
Darbā visu enerģiju izsūc problēmas un cilvēki - vai nu problēmas ir tik grūti atrisināmas/neatrisināmas, ka nogurst, vai cilvēki neciešami, vai stress pa dienām, kad knapi laika uz tualeti aiziet vai kafiju uztaisīt + pēdējā laikā jūtu rutīnu. Katrā ziņā, pēc darba un uz darba dienas beigām jau jūtos diezgan apgurusi. Ja braucu viena uz mājām, tad bezmaz uzreiz gultā un gulēt līdz rītam, bet pārsvarā tomēr kopā ar draugu un viņa kompānija notur mani augšā.
No atmiņām vispatīkamākais palicis darbs, kur noliktavā bija jāapstrādā pasūtījumi - fiziskā slodze normāla, ir ko darīt, ir kam sekot līdzi, nekādu cilvēku, mūzika un mans fiziski ne-smagais darbs (l)