Kā otra puse var izpelnīties Tavu uzmanību? Pietiks ar vienkāršu: Sveiks! Ja būs abpusējas simpātijas, tad pārējais notiks pats no sevis. Ja nebūs simpātiju, tad nelīdzēs arī pirmajā vēstulē uzrakstīts romāns.
Nepiekrītu. . Reizēm sākumā cilvēks šķiet simpātisks, bet vairāk pakontaktējoties (tā drusku pēc "sveiks") tādi tarakāni sāk birt ārā, ka nekas pats no sevis nenotiks. . Ja mēs runājam par iepazīšanos internetā (kad jau vēstule), tad, manuprāt, LABS romāns pirmajā vēstulē var tās simpātijas izraisīt, jo nu - kas cits lai izraisa? Foto?
Ja mēs runājam par iepazīšanos internetā (kad jau vēstule), tad, manuprāt, LABS romāns pirmajā vēstulē var tās simpātijas izraisīt, jo nu - kas cits lai izraisa? Foto?
reizēm pietiek arī ar foto un vientuļu "Čau!" pirmajā vēstulē. true story.
piekrītu. cilvēkam, kas man patīk uz "sveiks, kā iet?" es noteikti atbildētu. kaut kādu palagu no cilvēka, kas man nepatīk, es gan jau ignorētu. bet tas ir ļoti individuāli, kā redzi, meitenēm te ir arī citi varianti
Nepiekrītu! Muļķības... Ja Tu piejiesi kādam nepazīštamam vai klubā satiktam ar sveiks pietiek. Ja Tu ar sveiks kā iet apjautāsies pazīstamam puisim viņš to uztber kā tipisku draudzības žestu, jo tā jau meitenes un puiši dara, vienkārši runā un neuztver visu pretēju dzimumu kā potenciālus partnerus...
Domatajs147 - vienkārši komunicēt neuztverot visu pretējo dzimumu par potenciālajiem.. diemžēl daudzi to nespēj :D pat nav nekas divdomīgs jāsaka vai jāflirtē, tāpat gadās, ka nesapratīs...
tematā aprakstītais scenārijs ir domāts specifiski - "pazīstu tevi, bet nezinu vai interesēju, tāpēc rakstīšu sociālajos tīklos"? vai arī es nesaprotu domu :D jābūt tomēr jēgpilnai sarunai, jo cilvēks, kas simpatizē, var arī sabojāt par sevi priekšstatu pēc stulbas sarakstes.
Piekrītu. Man vispār nepatīk, ka ne pārāk labi zināms cilvēks raksta vēstules. Ja man dzīvē nav simpātijas pret cilvēku, viņš var kaut ar rožu klēpi zem balkona dziedāt - nu nebūs tik un tā.