Kad zūd ilūzijas par laimīgu dzīvi

Reitings 23
Reģ: 29.01.2009
Sveikas, vēlos izstāstīt savu apjukumu ar cerību, ka varbūt kādai ir bijis līdzīgi. Lieta tāda, ka esmu stāvoklī 11.nedēļā, un man nāk virsū liela depresija. Mēģināšu izstāstīt, kāpēc. Ar bērna tēvu pirms tam draudzējāmies 1 gadu, tad izšķīrāmies es biju iniciatore šķirties. Man likās, ka viņš nav man piemērots, ka nav neko dzīvē sasniedzis, un kas nebija mazsvarīgi, neapmierināja seksuāli. Taču, pēc 3 mēnešu škiršanās perioda, kur pa starpai sanāca gan man, gan viņam satikties ar citiem cilvēkiem, es nezinu pat kāpēc, to grūti izskaidrot, vienu dienu sajutu nepārvaramu vēlmi satikties atkal ar viņu, sajust, ka esmu viņam nozīmīga bez tālākām domām. Jāpiebilst, ka viņš šajā laikā jau bija uzsācis attiecības ar citu meiteni. Es viņam uzrakstīju, mēs satikāmies. Nākamajā dienā viņš jau bija gatavs škirties ar tagadējo meiteni un sākt atkal attiecības ar mani, ja vien es to vēlējos. Tā arī izdarījām. Es ļāvos straumei, kāpēc, to man grūti izskaidrot, iespējams, tāpēc, ka viņš manis dēļ bija gatavs uz daudzko. Tā nu pēc 2 mēnešu kopā būšanas es paliku stāvoklī. Un tagad man nāk virsū tieši tās pašas domas, kas bija tad, kad šķīros no viņa - man viņš absolūti seksuāli neinteresē, es arvien vairāk saskatu viņa trūkumus, sāk likties, ka viņš ir muļķis, nespēj neko izdarīt. Kaut gan, viņš cenšas, viņš ļoti vēlas ģimeni. Es nezinu, ko darīt, mani pārņem drausmīgas sajūtas iedomājoties to, ka es visu mūžu būšu blakus ar nemīlamu cilvēku, ka man būs bērns no viņa, un bērnam būs viņa īpašības.. kāpēc tā notika. Es vēlos bērniņu paturēt, man ir 30 gadi, labs darbs un finansiāli problēmu nav. Tikai, es nezinu, kā lai dzīvo kopā ar cilvēku, kas ir bērna tēvs, taču kuru es nemīlu :'-(? Kā rīkotos manā vietā? Kādai tā ir bijis?
01.04.2017 21:26 |

10 gadi
Reitings 4364
Reģ: 03.08.2009
Autore, nez, man pirmo trimestri grūtniecībā bija līdzīgas sajūtas nu ne gluži tā, ka nemīlu vīru, bet, ka seksu negribas, viss besī utt. Pēc tam pārgāja. Vispār ieteiktu parunāties ar psihologu, lai tiktu pie kādas skaidrības kāpēc rīkojies tā kā rīkojies.
01.04.2017 22:02 |

Reitings 23
Sognare.. - grūti izstāstīt visu, kā tas iegrozījās, un kā notika tik strauji. viņš pats šo tikšanos uztvēra vairāk nekā es biju domājusi, pats pameta savu meiteni, es teicu, lai apdomā pats 2 nedēlas, un nesasteidzam, bet viņš bija tas, kas iedegās un kas aizzrāva ar šo visu arī mani, protams, pēc kāda brīža, ka esi viens sagribas to maigumu un mīļumu. Mani jau šeit norej pamatīgi, iespējams, ka kaut kādā ziņā taisnīgi un var saprast, kāda bitch es izklausos. vairāk interesē tas, vai nav prātīgi šobrīd ar sevi pacīnīties un mēģināt izveidot ģimeni. vai labāk būt atklātai un visu pateikt kā jūtos?
01.04.2017 22:06 |

Reitings 23
Anne Shirley - palieds par ieteikumi, es parunāšu ar psihologu noteikti, un iespējams, ka hormoni manas krāsas sabiezina + mocos toksikozi.
01.04.2017 22:09 |

Reitings 1249
Reģ: 10.08.2015
Man arī ienāca prātā, ka varbūt vajag parunāt ar kādu tuvu cilvēku, psihologu vai vienkārši pabūt tikai ar sevi un domām, lai nesanāk visam atmest ar roku un tad atkal izdomāt, ka tomēr gribas. Nez vai otrs cilvēks tā mūžīgi ļaus spēlēties ar sevi :)
01.04.2017 22:11 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
káda velna péc vispár tikties ar cilvéku atkal, kad vienreiz jau skjíries no vinja, jo neapmierina ne seksuáli ne ká citádi?
tu vnk esi ká suns uz siena kaudzes - ieraudzíji, ka vinjam ir cita, un sagribéji tikai tápéc vinju atpakalj! nu dabúji vinju, dabúji bérnu, izjauci citas attiecíbas. vai esi laimíga? né,... un zini, nebúsi laimíga ar cilvéku, kuru nemíli, kurs tevi neapmierina ne gultá, ne dzívé! un nav ko sevi te mánít!
ko lai saka, savos 30 tu uzvedies ljoti muljkígi.
01.04.2017 22:12 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
30 gadi, bet uzvedies ka jauns skukjis. Bet ko nu vairs..
Izrunajaties un iespejams, ka labak skirties un tas netrauces audzinat abiem bernu. Jus ne pirmaa ne pedeja skirtaa gimene. Bet es baidos, ka ja jus izskirtos, tu pec laika atkal veletos vinu atpakal. Te galva kasakarto nevis jaboja itram dzive. Un tagad jau ari bernam. Gribi skirties tad skiries uz visiem laikiem. Nespelejies ar otra jutam.
01.04.2017 22:15 |

Reitings 4227
Reģ: 31.03.2017
Labāk pasaki,ko jūti,beigās cietīsi ne tikai tu,bet arī bērna tēvs un arī pats bērns

Reitings 214
Reģ: 13.08.2014
tāda ir tā dzīve, beidziet riet, pilna LV ar tādām :D

Reitings 23
Dupijs - paldies par ieteikumu, mēģināšu sevi pirmkārt nomierināt, aprast ar jauno situāciju, un negruzīties. Un pagaidām es vienkārši pabūšu ar sevi un centīšos vairāk domāt pa mazo.
01.04.2017 22:17 |

Reitings 23
ou, wow, nu dikti te mani ēd nost :) Bet ja godīgi - domāju, ka pa īstam mani var saprast tikai tie cilvēki, kam pašiem ir bijusi līdzīga situācija, un, paskatoties, kas notiek apkārt, cik patiesī'bā ir daudz to laimīgo pāru, ka viens otru mīl?. vai nav tā, ka paši dzīvojam kādās ilūzijās, jo es uzskatu, ka atrast cilvēku, kas patiešām ir Tavs mīļotais ir neticama veiksme, un tā lielākajai daļai arī nekad nepienāk. Ir kāds, kas atzīsies, es nedzīvoju ar cilvēku, ko mīlu?
01.04.2017 22:23 |

Reitings 1143
Reģ: 06.07.2013
30 gados tīri teorētiski varēja vēl paspēt dzemdēt bērnu no mīļotā vīrieša :)
Tavā gadījumā sanāk, ka sagāji kopā ar cilvēku aiz vientulības, "ņēmi to kas pa rokai tuvākais".
Kas būtībā ir ļoti riskants variants.
Ko tagad darīt?
Žēl vīrieti, diez vai viņš tā iedomājās savu ģimeni un nākotni. Nezinu, vai vērts mēģināt iemīlēt otru sevi pierunājot. Attiecīgi ja viņš par bērnu plāno reāli rūpēties, uzturēt ar bērna tēvu draudzīgas attiecības un dalīt šīs rūpes. Feikot ģimeni nezinu vai ir vērts. Sanāks pazaudēt vēl daudz nervus, bet rezultāts atkārtosies. Bet tik sarežģītās dzīves situācijās ir jāmeklē risinājums sevī pašā, vai kopā ar speciālistu. Citi diez vai spēs dot labāko padomu.
01.04.2017 22:24 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Feikot ģimeni tiešām nav vērts, ja bērns no dzimšanas tēti redzēs regulāri reizi nedēļā (nu apmēram tikpat bieži, kā bērni mēdz redzēt vecmāmiņas un vectētiņus), tad attiecības joprojām var būt ciešas, mīļas, sirsnīgas arī ar tēti. Ja bērns citādu modeli nebūš redzējis, attiecīgi, nekāda morālā trauma arī neradīsies.
.
Ja, savukārt, pēc 3-4 gadiem feikošanas nolemsi mest tam mieru, tad gan bērnam būs trauma.
.
01.04.2017 22:28 |

Reitings 4227
Reģ: 31.03.2017
Neviens tevi neēd nost, bet padomā ko pati gribi,ja gribi tēlot laimīgo ģimeni lūdzu,bet ja gribi labot savu kļūdu,tad dari to pēc iespējas ātrāk.
01.04.2017 22:29 |

Reitings 214
pajautājiet man viedokli, lai cik ļauns nebūtu man viņš ir vienmēr, i pieredze ir visā.. i pat šajā situācijā :D
01.04.2017 22:37 |

Reitings 23
Ļaunaiss - nu sper vaļā - es vaicāju Tev viedokli :)
01.04.2017 22:38 |

Reitings 214
es zinu kā būs.. pieņemsim, ka Tu izšķirsies... varu derēt uz ko vien vēlies, pēc laika jau gribēsi viņu atpakaļ.. bet tas vilciens jau būs aizgājis tālu jo tālu... kādreiz, kad es biju muļķis, man arī bija šāda situācija, tikai pēc bērna piedzimšanas.. un pēc lielas, jo lielas tiesāšanās es būdams Tēvs ir lielu veiksmes palīdzību bērnu ieguvu sev..un, lai cik ļauns es nebūtu..viņai tiesības viņu redzēt ir liegtas, diemžēl.. kapēc??? man vienalga, kā viņa izturējās pret mani. bet ja viņa turpinājā maukoties, tusēties, nerūpēties par viņu kā nākās tad, kad biju šķīries, tad nu piedodiet man, tāda māte nav pelnijusi ne ko......
par tevi runājot.. īstenībā jāskatās no vairākiem aspektiem.. pārliecināts - ka kādreiz tā mīla ir bijusi, bet tagad nezināmu iemeslu dēļ iestājies vēsums, pazudis viss, kas bijis agrāk.. viņš tevi tracina uttt.... bet padomā, kā jau šeit cilvēki minēja 2 nedēļas, Tev pietiks laiks, lai savestu domas kārtībā, lai saprastu, ko dzīvē vēlies Tu vai nē... Mēs neviens nevaram pateikt, dari tā, vai nedari tā.. pašam jāskatās. bet tā lai nebūtu jānožēlo
P.S .. un neņem galvā šos norējējus, jo tipiski Latvietim, internetā tikai 1:100 kautko lādzīgu var pateikt, pārejie šeit nu tādi nekādi, tas tā ieteikumam.. vadies pēc sajūtām. :) Veiksmi!!!
01.04.2017 22:46 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Kapec tu automata pienem, ka tie kuri tevi "norej" nav piedzivojusi ko lidzigu? Protams, ka vienmer gribas lai glauda pa spalvai. Bet dzivee ta nenotiek. Cilvekam tava vecuma jasak domat ar galvu nevis kajstarpi kaa tu to dariji kad sailgojies pec cilveka ar kuru, pec taviem vardiem, nesaskan.
01.04.2017 22:52 |

Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
Nevēlos nonivilēt Tavas sajūtas, bet varbūt tiešām hormoni pie vainas? Es laikam šādā situācijā "nestrebtu karstu"...
01.04.2017 22:53 |

Reitings 3267
Reģ: 20.05.2016
Ļaunaiss
P.S .. un neņem galvā šos norējējus, jo tipiski Latvietim, internetā tikai 1:100 kautko lādzīgu var pateikt, pārejie šeit nu tādi nekādi, tas tā ieteikumam..

Pateica čalis kurš nosauc autori pirms tam par stulbu aitu. :D:D:D Varētu tā kā opredeļitsa ar savām domām. :D
lauvina_28259
Piekrītu visiem par netreb karstu un sakārto to, kas notiek tavā galvā. :)
01.04.2017 23:03 |

Reitings 214
Caloo, tas mirkļa iespaidā :D
01.04.2017 23:07 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)