Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Nespēju sastrādāties. ..

Reitings 131
Reģ: 06.01.2015
Labs rīts sestdiebā :)
Lai gan ir brīvdiena, nespēju par to nedomāt un nomierināties.
Es briesmīgi salecos ar kolēği par darba jaut. un nezinu kā ar viņu turpmāk sastrādāties.
Prasības kas bija no manas puses ir vai nu likumā noteiktas vai no vadības puses, bet viņa par to apvainojas.
Un man reāli apnicis skraidīt pēc dokumentiem un 100 reizes apkārtot, ka man vajag visus dokumentus un pilnīgu informāciju. Un tagad acīmredzami speciāli bojā manu darbu, lai man dubultā tas pats jădara. Plus ja viņai kas neskaidrs tad atstaj neskaidras zīmītes, bet pēc būtības uz mani tas neatiecas, jo man neinterese vai viņai viss tur sanāk.
Man vajag kaut kādu zelta vidusceļu. Jo pašai ir grūti tādā atmosfērā plus uzskatu viņas uzvedību kā necieņu pret manu darbu. Ahh- nezinu ko darït:-/
01.04.2017 09:03 |

Reitings 625
Reģ: 01.02.2015
Gan jau viņa par tevi domā, ka tu esi nepamatoti piekasīga un pārāk daudz prasi. Bet, visticamāk, viņa vienkārši netiek galā ar saviem pienākumiem. Viņa nesen strādā? Varbūt nav iemācījusies.. bet es tevi labi saprotu, kāda ir riebīga sajūta, kad nesagaidi no otra kvalitatīvu darbu un visu pašai jāpārstrādā, jo tas taču ir komandas darbs un tavi darba standarti ir daudz augstākā līmenī.. Netaisnīgi šķiet
01.04.2017 10:10 |

Reitings 56
Reģ: 20.11.2016
Tu prasi precīzu informāciju no viņas, bet reizē saki- '' Plus ja viņai kas neskaidrs tad atstaj neskaidras zīmītes, bet pēc būtības uz mani tas neatiecas, jo man neinterese vai viņai viss tur sanāk''
Tu viņai nepalīdzi, ja kas neskaidr,s un tad brīnies, ka tev nodod neprecīzu info. Varbūt vajag varāk panākt pretī nevis būt k.... :-P
01.04.2017 10:36 |

Reitings 313
Reģ: 26.03.2015
Es ieteiktu kolēģi uzaicināt uz kafiju vai pusdienās, un mierīgā gaisotnē izrunāties. Gan mierīgi, bez pārmetumiem paskaidrot, kas un kādēļ Tev neapmierina, gan pajautāt kā viņa redz situācija, kādēļ rīkojas tā vai savādāk, un tad kopīgi vienoties par to, kā varētu veiksmīgāk sadarboties nākotnē. Jo strīdi un apvainošanās noteikti nepadarīs situāciju labāku.
-
Protams, cilvēki ir dažādi, un, ja kolēģe negrib izrunāties vai pēc sarunas nekas nemainās, būtu jāiet pie vadītāja, un jālūdz, lai viņš iesaistās šīs problēmas risināšanā.
01.04.2017 11:05 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits