Nu tā, mans niks ir kļuvis populārāks tagad nekā es to būtu gribējusi. Laikam būs jādzēšas ārā, citādi mani vēl sāks apcelt. LIELS PALDIES TEV CALOO :-D
Wallee, ahh, es jau zināju, ka ceļš uz elli ir bruģēts ar labiem nodomiem. (s)(s) Bet man tāpat patīk tavs niks! (l) Dzēsties Tu nedrīksti, labāk norūdi raksturu. ;-):-D
Wallee Hahha, goda vārds, es par šito iedomājos, tikai kad xanax pateica, ka patīk tavs niks. :D Aatars un niks jau kā vārds-uzvārds. :D Maybe, kad apprecēsies tad maini, būs kā reiz nopietns iemesls! :D:D
Šodienas galīgi miglainas rīts izplauka 20'C siltā dienā. Viss zied un burzguļo, glāsmaini silts un svaigs. Rīt plančiks atklāt saldējuma kokteiļu sezonu. Un fb beidzot tracinošā kurzemnieku joku epidēmija sāk norimt. Nu skaists tas pavasaris! :D
Walle, kas nozīmē, ka Tev forši draugi, kuri tos nelaiko un nepludina tālāk. :D Bildes, kurām pielikti (it kā) smieklīgi komentāri - vārdi ar norautām galotnēm, raksturīgi žargoni un tamlīdzīgi. Grūti paskaidrot. Pameklē Kurzemnieku memes, ja vēlies "pasmelties". :D
Yo! Esmu lielā šokā (t)(t) Kā jūs justos un rīkotos, ja pie jums studio dzīvoklī (guļamistaba un virtuve ar viesistabu) ievāktos vīra vai drauga brāļa ģimene ar diviem maziem bērniem? Uz 2 mēnešiem. (t) ņemot vērā, ka kojās dzīvē nav dzīvots un nekad netika pieļauta doma, a te..?! (e):'-(
Jā, kā tad . Kungi plāno ievākties manā guļamistabā un mums būs jādzīvo virtuvē. Pipec, te pat manām(!) drēbēm un mantām nav vietas, kur nu vēl tgad atbrīvot vietu viņu mantām un rotaļlietām! Vājprāts. Man ir grūti izturēt nakšņotājciemiņus līdz 2 naktīm, bet tagad tie būs nonstop 2 mēneši!!.. (Viņi pārdeva savu dzīvokli, bet māja būs pabeigta tikai ap Jāņiem.
Lai īrē kojas :D :D :D Nē, nu ok, bet nu visiem būs par šauru, bet ja tiešām tikai 2 mēneši, tad nu varbūt paciestu, ja nav citas izvēles, BET nesmuki, ka kungs svešais taisās tavā gultā ievākties