Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Mūžīgā aprunāšana.

 
Reitings 59
Reģ: 13.03.2016
Pat nezinu ar ko, lai sāku. Jau kopš bērna kājas esmu emocionāla, un nespēju samierināties, ja mani kāds aprunā.
Nedomāju par vienkāršu ' Tu šodien uzvilkti netīras bikses, vai Tava uzacs neizskatās labi' es tieši domāju par aprunāšanu aiz muguras katru dienu.
Šobrīd eju vidusskolā un man ir grūti aprast, ka mani aprunā. Es baigi neieciklējos uz draugiem, vienkārši vēlētos jaukas attiecības.
Kā meitene esmu klusa, kautrīga, tīrīga nevienu aiz muguras neaprunāju un par nevienu neinteresējos.
Viss aizsākās patiesībā ar to, ka meitenes sāka aprunāt manu draudzeni ( kura protams jau sen ir prom, jo nespēja izsciest tās šausmas. ) Un piedāvāja to darīt arī man. Šausmas iedomājaties, meitenes piedāvā aprunāt sev tuvāko. fuj. Es protams nepiekritu, bet beidzās viss ar manu draudzeni, un sākās ar mani. Es sāku par visu spriest un izdomāju par to parunāt. Es īsti nesaprotu, kāpēc cilvēki šādi dara. Nespēju vienkārši saprast. Gribēju pajautāt kādi bija Jūsu skolas gadi? :) Ja Jūs piedzīvojāt, tad padalieties kā pārcietāt mazās raganas? :D(l)
Jauku vakaru dāmas!
29.03.2017 22:36 |
 
Reitings 144
Reģ: 27.05.2014
Pati nekāds engelis vidusskolā nebiju un arī ar meitenēm mēdzām aprunāt citas. Parasti tās bija tādas vienpates, kuras nespēja iekļauties kolektīvā vai arī neizrādīja īpašu interesi sadraudzēties utt. Bija man klasē arī viena meitene ar saviem tarakāniem galviņā. Īpaši jau savu dīvaino raksturu parādīja pamatskolas klasītēs. Smieklīgi tagad atcerēties, bet tā nu bija :-D
Mani arī aprunāja, bet ne klasesbiedri. Skolā vispārīgi. Kad staigāju pa skolas gaiteņiem, to vien dzirdēju kā ķiķināšanu. Tas pat jādzird nebija, tos skatienus just varēja. Bet tas bija tīri aiz skaudības, tur bija savi iemesli. Man tas nekad tā īsti nav traucējis, jo apzinos savu vērtību un iesaku to darīt arī Tev. Neņemt galvā un neiespringsti par tādiem niekiem. Ja vēlies tās jaukās attiecības ar pārējiem, varbūt izrādi vairāk interesi no savas puses. ;-)
29.03.2017 22:50 |
 
Reitings 999
Reģ: 05.12.2016
Es tikai tagad esmu sapratusi, ka velti vidusskolā uz to iespringu. Tātap katrs pēc tam aizies savu ceļu (varbūt ir gadījumi, kad attiecības savā starpā ir superīgas), bet man īstie draugi nāca augstskolā.
Tie cilvēki ar laiku gan jau sapratīs, ka jānolaižas uz zemes (es to redzēju savā salidojumā). Vienkārši dzīvo un mācies savu dzīvi un tās runas neņem galvā. Es arī biju diez gan klusa, tiku daudz aprunāta, bet tas man tikai mācīja, ka es tāda nevēlos būt un nebūšu.
Ja kādam tiešām interesēs draudzība, tad atradīs jebkādu pieeju Tev. :-)
30.03.2017 09:02 |
 
Reitings 1852
Reģ: 21.02.2010
Es tikai pec vidusskolas sapratu, ka patiesibaa esmu gudrs, skaists un interesants cilveeks.
30.03.2017 09:13 |
 
Reitings 5884
Reģ: 25.08.2013
Ja tu neesi piedzīvojis aprunāšanu, tu neesi gājis vidusskolā! :-D
Man šķiet, ka tas ir ļoti tipiski vidusskolai, tai vecumam. Ja pamatskolā var iesist vai pateikt tieši, ko domā, tad vidusskolā topā ir tieši aprunāšana. Un ja kāds saka, ka vidusskolā nav cietis no aprunāšanas vai aprunājis citus, tad acīmredzot vienkārši to nav pamanījis. :-D
Nu neko, vidusskola jāpārdzīvo. Ja tas Tevi mierina - pēc tam paliks labāk. ;-)
30.03.2017 10:21 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!