Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

pildīti cannelloni

 
10 gadi
Reitings 1746
Reģ: 18.11.2009
sveikas! kā jūs tos gatavojat ? gribu tieši pildīt ar malto gaļu :-D
22.03.2017 14:21 |
 
Reitings 5625
Reģ: 29.01.2009
Apcepu malto gaļu.
Tad pildu iekšā makaronos, apleju ar saldo krējumu visu un pārberu rīvētu sieru. viss.
22.03.2017 14:35 |
 
10 gadi
Reitings 10290
Reģ: 29.01.2009
Apcepu tomātus+papriku+sīpolus, iemaisu apmēram 500g malatjā gaļā (jēlā), sapildu canneloni, apleju ar saldo krējumu sajauktu ar ūdeni, uzrīvēju sieru un krāsnī uz 40min. Virsū lieku foliju, lai siers neapdegtu.
22.03.2017 15:04 |
 
10 gadi
Reitings 1746
Reģ: 18.11.2009
vai tad maltā gaļa nav jāapcep? vienā receptē lasīju, ka, ja neapcep saplaistā tie kaneloni :-/
22.03.2017 15:29 |
 
Reitings 4298
Reģ: 29.01.2009
Esmu cepusi paštaisītā dārzeņu-tomātu sadskābajā mērcē (krējuma vietā).
22.03.2017 15:36 |
 
Reitings 391
Reģ: 29.01.2009
Es apcepu sīpolu, ķiploku, burkānus un seleriju kātus, tad pievienoju pāris tomātu un malto gaļu, pārkaisu ar sāli un uzleju sarkanvīnu. Pēc laiciņa pievienoju tomātus no bundžas, kā arī vēl mazliet sarkanvīna un sutinu uz lēnas uguns. Pašās beigās pievienoju nedaudz cukura, lai neitralizētu tomātu skābumu.
Pāri leju klasisko Bešamela (miltu) mērci un pārkaisu ar parmezānu.
22.03.2017 18:13 |
 
Reitings 603
Reģ: 08.08.2012
apšulapa - esmu likusi gan apceptu gaļu, gan neapceptu, nevienā reizē nekas nav saplaisājis.
22.03.2017 18:32 |
 
Reitings 605
Reģ: 04.06.2016
Es jēlu malto galju saberu ar visādām garšvielām+piegriežu drusku papriku+piesitu 1 olu un pildu canellonos. Pārleju ar mērci, ko sataisu 1 mazā paciña skābais krējums un 1 mazā paciña ar saldo krējumu. Uz cepšanas beigām pārkaisu ar sieru. Viss. Canelloni nekad nav saplaisājuši cepot.
22.03.2017 18:39 |
 
Reitings 59
Reģ: 29.01.2009
Jāaa, Cannelloni esam ar draugu ļoti iecienījuši, kā bijām ciemos pie draugiem uz vakariņām, tā tas mums tagad ir diezgan topā. :-D
Es parasti izmantoju tītara malto gaļu, apcepu kopā ar papriku un garšvielām...
Tad pildu iekš makaroniem, un mērcei izmantoju saldo krējumu, kuru sajaucu ar Rimi nopērkamo tomātu-cukini pastu, protams to attiecību jāskatās, kādā traukā cannelloni tiek gatavots, lai noklājas visa virsma. Uz beigām vēl kamēr cepās, pārkaisu ar rīvētu sieru. 8-)
11.06.2017 15:29 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits