Čau! Plānoju tuvākajā laikā sākt papildus mācīties krievu valodu. Tad nu meklēju variantus, kur doties mācīties! Jūsu pieredze ar Polyglot skolu? Uz šo šobrīd skatos visvairāk. Varbūt kādi ieteikumi, kas būtu jāņem vērā, izvēloties valodu kursus, mācību procesā, utt.? Paldies :)
Nu tur ir visi tie trīs testi no tā linka, ko Tu sūtīji Pirmajā bija 85%, parādīja, ka ir a1, atļāva iet uz nākamo, izpildīju - 81%, parādīja, ka ir a2 un atļāva iet uz nākamo, trešajā bija 76% un parādīja, ka ir B1!
Apple_pie, nu re. Tad tev jāmeklē B2 līmeņa kursi. . Es arī nerakstu krieviski, bet manas latviešu burtiem drukātās īsziņas un epastus "krieviski" visi saprot. Gan vietējie, gan krievijas krievi. Nu vai vismaz nesūdzas :D
xanax, skolas laikā es lieliski rakstīju krieviski. Pēc tam es to vienkārši nedarīju, gadiem ilgi. Krieviski arī vairs nelasu (saprotu bez problēmām, bet rūpīgāk jākoncentrējas nez kāpēc, latviski un angliski zibenīgi izfiltrējas būtiskākais). Attiecīgi arī rezultāts. . Jebkura prasme un valoda pačab, to nelietojot.
Turpinot tematu... varbūt ir kādi labi saiti, kur bezmaksas var testus pildīt un tādā veidā mācīties? Rakstīt, lasīt un kaut kā runāt māku, gribu uzlabot.... šobrīd nav tādas naudas kursiem:'-(